Monica Fladvad Carivau er ansatt som hotelldirektør ved Scandic Solli, mens Claus Petersen skal styre Scandic Fornebu. (Foto: Scandic Hotels)
Monica Fladvad Carivau er ansatt som hotelldirektør ved Scandic Solli, mens Claus Petersen skal styre Scandic Fornebu. (Foto: Scandic Hotels)

Nye Scandic-direktører i Oslo

Claus Petersen går nå inn i fast rolle som hotelldirektør ved Scandic Fornebu, mens Monica Fladvad Carivau er ansatt som hotelldirektør ved Scandic Solli.

Publisert

Både Claus Petersen og Monica Fladvad Carivau har lang fartstid i Scandic, og har siden november 2018 vært fungerende hotelldirektører ved henholdsvis Scandic Fornebu og Scandic Solli.

– Det gleder meg at Petersen og Fladvad Carivau er med på laget i faste hotelldirektørstillinger ved to viktige hoteller i Oslo-området. Som fungerende direktører har begge bevist at de brenner for jobbene sine og leverer gode resultater. Jeg ser frem til fortsettelsen, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Hotels Norge.

Inkluderende arbeidsmiljø

Claus Petersen har lang fartstid fra bransjen og over 16 års erfaring som hotelldirektør, blant annet fra Rica Seilet, Rica Hotel Molde og Scandic Holmenkollen Park. Han kommer sist fra Scandic Solli, hvor han var hotelldirektør i 3 år.

– Jeg begynte som «bellboy» på Sheraton Hotel Oslofjord som 21-åring. Etter det har jeg vært innom de fleste avdelinger på et hotell og jeg vet at vi trenger ulike folk til å løse ulike jobber. Sammen med gode kollegaer vil jeg jobbe for at Scandic Fornebu skal være en inkluderende arbeidsplass, også for de med spesielle behov for tilrettelegging, sier Petersen.

Arbeidsglede som skaper gode opplevelser

Monica Fladvad Carivau har jobbet i Scandic-systemet i mer enn seks år. Jobben på Scandic Solli er hennes første som hotelldirektør.

– Jeg tror trivsel og arbeidsglede blant de ansatte er nøkkelen til gode opplevelser for gjestene. Mitt hovedfokus vil derfor være at ansatte trives, samarbeider på tvers av avdelingene og strekker seg det lille ekstra for gjesten, sier Fladvad Carivau i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS