Illustrasjonsfoto: Scandic Hotels/Morgenlevering
Illustrasjonsfoto: Scandic Hotels/Morgenlevering

Scandic med samarbeid med Morgenlevering

Scandic Hotels sikrer nå at digitale møtedeltakere kan få levert frokost eller lunsj der de befinner seg. Hotellkjeden har inngått samarbeid med Morgenlevering.

Morgenlevering leverer i dag til store deler av Østlandet, Bergen, Trondheim og Stavanger, og bruker distribusjonsnettverket Helt Hjem, som når over 90 prosent av landets husstander. Ved å tilby digitale møtedeltakere muligheten til å få alt fra ferske rundstykker og kanelboller, til ferskpresset appelsinjuice levert hjem, ønsker Scandic å løfte den gode møteopplevelsen og styrke selskapets satsing på hybride møteløsninger.

– Dette er noe vi har gledet oss veldig til å lansere. Samarbeidet med Morgenlevering vil løfte hybridmøteproduktet vårt ytterligere, og vil bidra til å befeste vår posisjon som ledende på kurs- og konferansemarkedet, sier direktør for salg og distribusjon i Scandic Hotels Norge, Gry Eriksen.

Skreddersydde løsninger

Hybridmøter er en krysning mellom fysiske og digitale møter, der noen av deltakerne er fysisk i samme møterom, mens resten kobler seg på digitalt fra andre steder. Hensikten er at alle møtedeltakerne skal være involvert og kan delta i møtet på tvers av fysisk og digital tilstedeværelse.

Hybridmøter har fått en fornyet og styrket relevans det siste året, og etterspørselen etter slike møter er økende. Scandic tilbyr hybridmøter på et stort antall hoteller over hele Norge, og kan skreddersy løsninger etter kundenes behov.

– Dagens løsning gjør det mulig for alle å delta i møtene, men med Morgenlevering på laget sørger vi for at alle får den samme gode møteopplevelsen. Vi i Scandic mener at god mat og drikke gir gode møter, og er overbevist om at denne løsningen vil gjøre møtene enda mer attraktive og inkluderende, sier Eriksen.

Lavere utslipp om natten

Dette tilbudet vil være tilgjengelig på Scandics kurs- og konferansehoteller en rekke steder i Norge. Scandic sender ut tilbud på slike møtepakker til kunder på forespørsel, og så snart kunden har bekreftet hvilken pakke de ønsker å bestille, får de en lenke til en side hvor de må registrere navn og adresse til de som skal motta en slik leveranse. Pakken leveres tidlig på morgenen på møtedagen.

Miljøperspektivet er også ivaretatt i samarbeidet med Morgenlevering. Deres leveranser går ut med avisbudet, som har oppdrag i de aktuelle områdene fra før. Frokosten eller lunsjen blir levert på døren eller i postkassen før møtedeltakerne våkner.

– Våre nattlige leveringer har om lag 40 prosent lavere utslipp av nitrogenoksid og 25 prosent lavere utslipp av CO2 enn leveringer på dagtid, sier daglig leder Håkon Liland i Morgenlevering.

Sterk vekst

Liland forteller at selskapet opplever sterk vekst innenfor bedriftssegmentet, og er strålende fornøyd med at de nå har inngått en samarbeidsavtale med Scandic.

– Scandic har en solid posisjon i konferansemarkedet fra før, og er opptatt av å levere mat av god kvalitet til sine kunder. Det er en ambisjon vi deler. Dette er en svært spennende satsing, og et tilbud som vil være populært også etter at samfunnet åpner opp igjen, sier han.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS