Illustrasjonsfoto: Best Western Hotels & Resorts

Nytt Best Western-hotell i Linköping

I desember 2019 åpner et nytt hotell i Linköping. Hotellet får 150 rom, og blir en del av Best Western Hotels & Resorts.

Publisert

Hotellet i Linköping ligner hotellet «and hotel» i Stockholm, som gjennom sitt innovative konsept og designnivå, publikumsområder og rom har opplevd stor fremgang siden åpningen i 2016.

Både gjester og lokalbefolkning

Hotellet vil ligge ved Slottsparken i Linköping sentrum. Akkurat som på søsterhotellet «and hotel» i Stockholm, legges det stor vekt på design og fellesområder.

«Ambisjonen er å lage et hotell som er innbydende for både gjester og innbyggere i Linköping som vil omgås, jobbe, spise og drikke», skriver Best Western.

Linköping, en interessant destinasjon

– Vi tror og håper at hotellkonseptet blir like godt mottatt i Linköping som det har blitt i Stockholm. Linköping er en veldig interessant destinasjon, og gjennom vårt nye konsept, får hotelltilbudet enda en ny dimensjon fremover, sier Lars Jerker Molin, deleier og administrerende direktør for Sleeping Fox, som vil eie og drive hotellet, i en pressemelding.

– Vi ønsker å tilby gjestene våre et bredt utvalg av hoteller som alle preges av at hotellene er privateide og der eierne setter sitt personlige preg på oppholdet, sier Sverige-sjef for Best Western Hotels & Resorts, Johan Michelson.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS