Eivind Tangvik. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Får ny lederrolle i Nordic Choice Hotels

Etter 12 år som ansvarlig for Quality Hotel, bytter Eivind Tangvik rolle i Nordic Choice Hotels. Nå får han en lederrolle i hovedkonsernet.

Publisert

Veksten i Nordic Choice Hotels gjør at konsernveteran Eivind Tangvik nå forlater stillingen som kjededirektør for Quality Hotel.

«Senior Vice President Operations Development»

Hans nye rolle i hotellkonsernet blir «Senior Vice President Operations Development» i Nordic Choice Hotels.

Med 19 nye hoteller under bygging, 24 med potensial for utvikling av leieavtaler, og hele 21 hotell under renovasjon har behovet for en med et overordnet ansvar for disse områdene materialisert seg i den nye stillingen til Tangvik.

Etablere nye hoteller i det nordiske markedet

– Tangvik er en person med lang erfaring innen hotelldrift. Han kommer til å spille en stor rolle for vår fremtidige suksess gjennom å utvikle eksisterende produkter, men først og fremst etablere nye hotell på det nordiske hotellmarkedet, sier «Chief Operating Officer» i Nordic Choice Hotels, Katalin Paldeak, i en pressemelding.

Bindeledd

Tangvik har jobbet i hotellkonsernet i hele 23 år. Han kommer til å jobbe tett med ledelsen i de tre hotellkjedene i konsernet, Nordic Property Management, gårdeiere, og Daniel Stenbäck som har rollen som «Chief Development Officer».

Tangvik blir bindeleddet mellom de ulike interessentene når han tiltrer sin nye stilling ved årsskiftet. Han vil være en del av ledergruppen i Nordic Choice Hotels.

Hotellkonsernet vil starte rekrutteringsarbeidet etter en erstatter for Tangvik så raskt som mulig.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS