Henrik Qvist Jensen er ansatt som direktør for eiendomsdivisjonen i Strawberry. (Foto: Strawberry)

Skal lede eiendomsdivisjonen i Stordalen-selskap

Henrik Qvist Jensen er ansatt som direktør for eiendomsdivisjonen i Petter A. Stordalens konsern Strawberry.

Publisert

Med 26 eiendommer i Norden er Strawberrys eiendomsdivisjon et av markedets fremste på utvikling og forvaltning av hotelleiendom i Norden.

Henrik Qvist Jensen har arbeidet som prosjektdirektør i Strawberry siden 2017, og har hatt ansvaret for utviklingen av Villa Copenhagen og vært forvalter av Comfort Vesterbro.

Han blir nå direktør for Strawberry’s eiendomsdivisjon, som består av de tre eiendomsselskapene Strawberry Properties, Strawberry Fields og Strawberry Brothers. I eiendomsporteføljen inngår 24 hoteller, et kontorbygg og én handelseiendom.

– Viktig brikke i Strawberry, sier Stordalen

Før Henrik Qvist Jensen kom til Strawberry, arbeidet han fem år i utviklingsselskapet Carlsberg Byen, som utvikler det tidligere Carlsberg-bryggeriet i København til boliger, hoteller, utdanningsinstitusjoner, kontorer m.m.

Han er utdannet ingeniør, og har også lang erfaring fra konsulentbransjen.

– Qvist Jensen har vært en viktig brikke i Strawberry de siste årene, ikke minst med utviklingen og fremdriften av storprosjektet Villa Copenhagen. Hans lange erfaring med ledelse av omfattende prosjekter i Danmark, gjør meg trygg på at han er rett mann for jobben. Jeg er utrolig glad for at Henrik har takket ja til å bli ny direktør (CEO) for eiendomsdivisjonen i Strawberry, og er spent på å følge utviklingen videre, sier Petter A. Stordalen.

Tenke stort

– Det er inspirerende å jobbe i et selskap der det er høyt under taket og hvor det er rom for å skape og tenke stort. Som CEO for Strawberrys eiendomsdivisjon ønsker jeg å optimalisere og strukturere prosesser samt styrke samarbeidet internt, men også på tvers av organisasjonen og eksternt. Jeg ser frem til å fortsette arbeidet med å utvikle spennende prosjekter sammen med mine dyktige medarbeidere, sier Henrik Qvist Jensen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Strawberry

Strawberry består av 11 selskaper som opererer innenfor ulike forretningsområder.

Konsernet investerer hovedsakelig innenfor eiendom, finans, hotelldrift og kunst.

I tillegg støtter konsernet utvalgte initiativ og organisasjoner som bidrar til et mer bærekraftig samfunn.

Strawberry eies av Petter A. Stordalen, Emilie A. Stordalen, Henrik A. Stordalen og Jakob A. Stordalen.

Powered by Labrador CMS