Christer Lampi Sørensen Thon Hotel Høyers2

Fra Visit Grenland til Thon Hotel Høyers

Christer Lampi Sørensen (43) tar over direktørstolen på Thon Hotel Høyers i Skien etter Signy Gjærum. Lampi Sørensen kommer fra stillingen som reiselivssjef i Visit Grenland. Gjærum har vært direktør ved hotellet siden 1990 og går nå av med pensjon.

Publisert

Christer Lampi Sørensen (43) tar over direktørstolen på Thon Hotel Høyers i Skien.

Christer Lampi Sørensen har solid ledererfaring som senterleder ved ulike kjøpesenter og nå sist som reiselivssjef i Visit Grenland. Han er utdannet fra Otto Treiders Handelshøyskole i Oslo, og har studert reiselivsadministrasjon på Norsk Hotellhøgskole i Stavanger.

– Etter åtte år som reiselivssjef i Visit Grenland, gleder jeg meg til å prøve nye utfordringer. Jeg kjenner lokalmarkedet god,t og Thon Hotel Høyers skal bli det naturlige valget både for lokale bedrifter og tilreisende, sier Christer L. Sørensen.

– Veldrevet hotell

– Jeg er kjempeglad for at Christer har takket jeg til å overta roret etter Signy. Signy har lagt et meget godt grunnlag og overlater et veldrevet hotell som har gjennomgått flere oppussinger og renovasjoner de senere årene, sier Marianne Fleischer Hauff, driftsdirektør ved Thon Hotels.

Thon Hotel Høyers

Thon Hotel Høyers i i Skien får ny direktør.

Thon Hotel Høyers har 100 rom, og det hotell i Skien med den største møteromskapasiteten.

Hotellet har gangavstand til Telemarkskanalen, flere museer og shopping i umiddelbar nærhet.

Thon Hotel Høyers er et hotell i Thon City-konseptet. Thon City-hotellene er kvalitetshoteller som er spesielt tilrettelagt for jobbreisende.

Powered by Labrador CMS