Scandic Brennemoen. (Foto: Morten Holt)
Scandic Brennemoen. (Foto: Morten Holt)

Scandic Brennemoen har åpnet

Nylig åpnet Scandic Brennemoen, som er blitt et av Østfolds største konferansehotell. Her finner du en moderne restaurant, 100 rom, møtefasiliteter og treningsrom.

Publisert
Fra restaurantområdet på Scandic Brennemoen. (Foto: Scandic Hotels)
Fra restaurantområdet på Scandic Brennemoen. (Foto: Scandic Hotels)

Her tilrettelegges for alt av små dagsmøter til større konferanser og kick-offs.

– Gratulerer til hele regionen med et splitter nytt hotell. Scandic Brennemoen er like mye til for lokalbefolkningen som for tilreisende, og vi gleder oss over den gode mottagelsen hotellet allerede har fått, uttaler administrerende direktør for Scandic Hotels i Norge, Svein Arild Steen Mevold.

– Dette er min femte hotellåpning, men det er like spesielt og morsomt hver gang, sier en stolt hotelldirektør Marit Bjørnland

100 rom på Scandic Brennemoen. (Foto: Scandic Hotels)
100 rom på Scandic Brennemoen. (Foto: Scandic Hotels)

100 rom og 200 sengeplasser

Det er Norlandia Hotel Group som har bygd hotellet sammen med Brennemoen Eiendom AS, og hotellet vil romme rundt 100 rom og 200 sengeplasser fordelt over fire etasjer.

10 av rommene er tilpasset funksjonshemmede.

En tur innom gjestetoalettene på hotellet gir også inspirasjon! Der får du skogen tett innpå…

Moderne konferansefasliteter på Scandic Brennemoen. (Foto: Scandic Hotels)
Moderne konferansefasliteter på Scandic Brennemoen. (Foto: Scandic Hotels)

Les også: Marit Bjørnland skal lede Østfold-hotell

Moderne restaurant

Hotellet vil også få en restaurant med plass til rundt 150 gjester og en konferansesal for maksimalt 160 personer, samt en rekke mindre møterom. Totalt dreier det seg om åtte møterom i forskjellig størrelse, som igjen kan åpnes slik at det blir større saler.

– Indre Østfold som konferansedestinasjon er et ubeskrevet blad for mange fra Oslo-området, men med enkel adkomst, god service, flotte fasiliteter og gode samarbeidspartnere er jeg helt trygg på at hotell og regionen vil bli et mer attraktivt og spennende sted å arrangere møter og konferanser, sier Steen-Mevold.

Scandic Brennemoen. (Foto: Morten Holt)
Scandic Brennemoen. (Foto: Morten Holt)

Dessuten er det etablert et treningsrom, og hotellet disponerer også store utearealer i skogkanten der du kan utføre aktiviteter av forskjellig slag.

Det vil også komme et stort klatretårn ved hotellet.

Fornøyd ordfører

Eidsberg-ordfører Erik Unaas har vært en av de største pådriverne for hotellet. Han ser mange muligheter med hotellets beliggenhet i en region i spennende utvikling. Å få på plass et stort konferansehotell i Indre Østfold er svært kjærkomment.

– Dette er en stor dag som hele Indre Østfold har ventet på lenge. Som ordfører og regionpolitiker er jeg overbevist om at hotelletableringen på Brennemoen er noe av det viktigste som har skjedd Indre Østfold på mange, mange år. Scandic Brennemoen blir liggende midt i den nye storkommunen som vi bygger i Indre Østfold. Med 45 000 innbyggere, et rikt næringsliv, idrettsorganisasjoner, mye frivillighet og mange andre som lenge har ventet på et slikt stort kurs- og konferansehotell, er grunnlaget for drift og utvikling så absolutt tilstede, sier Unaas i en pressemelding.

Positive tilbakemeldinger

Selv om offisiell åpning er fredag 12. oktober, har hotellet allerede vært åpent et par uker og rukket å bli besøkt flittig av både boende gjester som møte- og konferansegjester.

– Vi har hatt flere dager med helt fullt belegg både på overnatting og møter, så vi har virkelig blitt kastet rett ut i det. Det er imidlertid bare gøy, og spesielt når vi mottar så mye positive tilbakemeldinger som vi har fått så langt, sier hotelldirektøren.

Hotellet er arbeidsplass til ca. 20 medarbeidere, og Bjørnland har vært opptatt av å rekruttere dyktige, lokale ansatte. Lokalmarkedet er viktig for hotellet, og hotelldirektøren lover at hotellet vil jobbe for å få en solid lokal forankring med dyktige samarbeidspartnere, og med å bygge gode relasjoner.

– Scandic Brennemoen skal være en møteplass for lokalbefolkningen når de ønsker å spise en bedre middag eller våkne opp til Scandics prisbelønte frokost. Her kan man like gjerne feire bryllup og konfirmasjon som arrangere møter eller kickoff med bedriften, sier Bjørnland.

Sentral beliggenhet

Scandic Brennemoen, som er lokalisert omtrent midt mellom Askim og Mysen, ligger kun 45 minutters biltur langs E18 fra Oslo. Ekspressbussen fra Oslo til Mysen stopper ved hotellet.

Hotellet ligger 10 minutters biltur fra Østfoldbadet (Askim), som er et stort opplevelsessenter, fem minutters kjøring fra Momarken travbane og 20 minutter fra Rudskogen motorsenter.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS