Dragsvik Fjordhotel. (Foto: Hotels.com)
Dragsvik Fjordhotel. (Foto: Hotels.com)

Fine fiskedestinasjoner

Sportsfiskesesongen er her, og med Norges 101 388 kilometer kystlinje trenger du ikke reise lenger enn ditt nærmeste ferieland for å oppleve et sant mylder av muligheter. Hotels.com har plukket ut et knippe hoteller som ligger nær populære fiskedestinasjoner.

Publisert

Dermed er det bare å pakke fiskestengene og huske å betale fiskeavgift og fiskekort.

Dragsvik Fjordhotel. (Foto: Hotels.com)
Dragsvik Fjordhotel. (Foto: Hotels.com)

Dragsvik Fjordhotell, Balestrand

Opplev lakse- og ørretfiske i Gaula, cirka 45 minutters kjøring fra Balestrand. Området ligger på sørsiden av Gaularfjellet og kan tilby flotte turstier for dem som vil variere med andre aktiviteter enn fisking.

Dragsvik Fjordhotel ligger på halvøya Dragsvik ved Sognefjorden. Hotellet har 23 gjesterom og tilbyr skyss i nærområdet. Frokostbuffeen er inkludert i prisen, og hotellets restaurant står til rådighet for gjestene. Forbered deg på å nyte spektakulære utsikter.

Nyvågar Rorbuhotell. (Foto: Hotels.com)
Nyvågar Rorbuhotell. (Foto: Hotels.com)

Les mer på Dragsvik.no

Nyvågar Rorbuhotell – by Classic Norway Hotels, Vågan, Lofoten

Blant mye annet er Lofoten kjent for sine fiskevær og sin vikinghistorie, og tilbyr fenomenale fiskemuligheter året rundt, uansett om det gjelder havfiske, isfiske eller fluefiske. Det er flere alternativer og organisatorer å velge blant, og tilbudene omfatter alt fra et par timers fisketurer til hele dager på havet.

Fra ett av rommene på Thon Hotel Kristiansand. (Foto: Hotels.com)
Fra ett av rommene på Thon Hotel Kristiansand. (Foto: Hotels.com)

Nyvågar Rorbuhotell – by Classic Norway Hotels er et pittoresk hotell som gjenspeiler områdets fiskeritradisjoner. Det består av flere moderne rorbuer med til sammen 30 rom. Hotellet har egen båthavn, badstue, akevittloft og en restaurant der gjester kan slappe av.

Les mer på Classicnorway.no/hotell/nyvagar-rorbuhotell/

Thon Hotel Kristiansand

Reis til «den norske rivieraen» og opplev dyphavsfiske eller fluefiske i nærliggende elver. Mange besøkende bruker Kristiansand som base mens de legger dagens fisketur til ulike steder. Venner eller familiemedlemmer som måtte foretrekke andre opplevelser, kan kose seg med rafting, sykling eller vandreturer i området.

Thon Hotel Kristiansand ligger sentralt i byen og nær sjøen. Hotellet har 112 rom, og gjestene har tilgang til en restaurant og en loungebar. Alle de viktigste attraksjonene i Kristiansand ligger i kort avstand fra hotellet.

Les mer Thonhotels.no/hoteller/norge/kristiansand

Pressemelding fra Hotels.com

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS