Kjøkkensjef på MS Nordlys, Renate Røsten. (Foto: Morten Holt) – En reise med mat – Dette er en eksepsjonell reise med stort søkelys på mat, mener Renate Røsten (35), som er kjøkkensjef på Hurtigrutens MS Nordlys. Publisert torsdag 03. mars 2022 - 07:45 For å lese denne saken må du være abonnent Allerede abonnent? Logg inn her Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud: TOTAL(digitalt + papir)1 år til kr 1 192,50,-(herav mva kr 132,50) Kort TOTAL(digitalt + papir)1 år til kr 1 192,50,-(herav mva kr 132,50) Faktura DIGITAL(kun digitalt)1 år til kr 860,-(herav mva kr 0,-) Kort DIGITAL(kun digitalt)1 år til kr 860,-(herav mva kr 0,-) Faktura Allerede abonnent? Logg inn her Gå til min side mat kokk hurtigruten-reise hurtigruten nytt om navn nyheter mars 2022