Astrid Regine Nässlander og Halvar Ellingsen skal utvikle menyer, inspirere ansatte og bidra til opplæring av Hurtigrutens kokkelærlinger. (Foto: Yann Bougaran/Hurtigruten)
Astrid Regine Nässlander og Halvar Ellingsen skal utvikle menyer, inspirere ansatte og bidra til opplæring av Hurtigrutens kokkelærlinger. (Foto: Yann Bougaran/Hurtigruten)

Får stjernekokker med på laget

Kortreist mat fra små produsenter langs kysten er en viktig del av opplevelsen om bord Hurtigruten. Nå skal to av Norges mest spennende kokker gi gjestene nye matopplevelser basert på samme filosofi.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2025,-
(herav mva kr 225)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2025,-
(herav mva kr 225)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1600,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1600,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS