Illustrasjonsfoto: Tork/iStockphoto

Hjelper virksomheter med å overholde de nye hygienekravene

Tork tilbyr ressurser, verktøy og løsninger for virksomheter som gjenåpner for publikum og som må tilpasse seg en annerledes hverdag.

Publisert

Essity-varemerket Tork tilbyr verktøy og informasjon spesielt utarbeidet for å hjelpe virksomheter med å imøtekomme strengere krav og større forventninger til god hygiene. På den nye nettsiden blir virksomheter møtt av en portal som inneholder nødvendig informasjon for å planlegge gjenåpning og utarbeide nye hygienerutiner.

Forventer bedre hygiene

Det finnes blant annet et gratis nedlastbart «Back to Business»-verktøysett, som virksomheter kan bruke for å gjøre det enklere å tilpasse seg den nye normalen og sørge for at publikum føler seg trygge.

Nylig svarte 81 prosent av respondentene i en internasjonal undersøkelse at de forventer bedre hygiene på offentlige toaletter, enn det som var tilfellet før koronapandemien. Dette viser at gode hygienerutiner er viktigere enn noen gang.

– Denne perioden har vært utfordrende for mange virksomheter, både for dem som har holdt åpent hele tiden, og alle som har måttet operere med begrenset kapasitet i påvente av bedring i smittesituasjonen. Hygienekravene og publikums forventninger til god hygiene har økt. Hvor godt nye hygienerutiner praktiseres kommer til å bli fulgt tett nå som flere gjenåpner og ønsker ansatte og kunder velkommen tilbake. Målet vårt er å sikre hygieniske omgivelser og å hjelpe kundene med å tilpasse seg en ny og utfordrende hverdag der strenge hygienekrav må overholdes, sier leder for profesjonell hygiene i Essity, Don Lewis, i en pressemelding.

Noen av ressursene virksomhetene kan benytte seg av

Et gratis «Back to Business»-verktøysett med tilpasningsmuligheter. Her er skilting og sjekklister som kan brukes i planleggingsarbeidet før gjenåpningen.

Et informasjonsskriv, infografikk og opplæringsvideoer som beskriver hvordan ulike hygieneløsninger, som tørkepapir, hudpleieprodukter, lommetørklær og serviettsystemer bidrar til renere og tryggere omgivelser.

Torks produktanbefalinger, som kan hjelpe virksomheter med å overholde de nye hygienekravene.

Besøk Tork.no for å laste ned gratis materiell, og å lære mer om hvordan Tork bistår virksomheter med å sikre god hygiene. Besøkende på nettsiden får også tilgang til «Trygg på jobb»-verktøysettene som ble utarbeidet tidligere i år.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS