Illustrasjonsfoto: Peter Hoelstad/Tork

Informasjonspakke skal bistå helsepersonell med håndhygiene

Tork lanserer informasjonspakke for å bistå helsepersonell med håndhygiene.

I forbindelse med Verdens håndhygienedag 5.mai, lanserte Tork Trygg på jobb: COVID-19 Helsetjeneste-informasjonspakke, for å vise takknemlighet og støtte til helsepersonell. Det nedlastbare verktøyet inkluderer ressurser for bedre håndhygiene, overflatehygiene og plassering av dispenser. Med informasjonspakken ønsker Tork å bidra med informasjon om hvordan minimere smitte og maksimere riktig hygienepraksis.

Verdens helseorganisasjon (WHO) har utpekt 2020 som «Sykepleiernes og jordmorens år». Året markerer også 200-årsjubileet for fødselen til en av pionerene innen moderne sykepleie, Florence Nightingale. For å redusere infeksjoner, implementerte hun håndvaskerutiner på krigssykehuset der hun jobbet.

God håndhygiene har også i nyere tid fortsatt å være et viktig tiltak i beskyttelse mot spredning av virus. Riktig håndhygieneteknikk kan fjerne virus på hendene dine, og regnes derfor som en av de viktigste metodene for å forhindre at flere mennesker blir syke.

Det nye materiellet fra Tork, kalt Trygg på jobb, informasjonspakke, har som mål å støtte arbeidstakere som jobber i front i kampen mot COVID-19 slik som helsepersonell, renholdere og driftsadministrasjon, ved å tilby ressurser som bidrar til å øke den generelle hygienen. Informasjonen er tilgjengelig for gratis nedlastning på tork.no/tryggpåjobb.

– Ifølge WHO er rene hender nøkkelen for helsepersonell til å stoppe spredning av sykdommer og infeksjoner, noe som betyr at rene hender virkelig utgjør hele forskjellen. Som et tegn på takknemlighet har vi lansert Trygg på jobb: COVID-19 Helsetjeneste-informasjonspakke. Vi ønsker å støtte helsepersonell i disse ekstremt utfordrende tidene, sier Helena Taghizadeh, regional markedssjef i Tork, i helsevesenet.

I verktøysettet kan helsepersonell, renholdere og driftsadministrasjon finne opplæring i riktig håndvask og hånddesinfeksjonsprosedyre, samt laste ned instruksjonsplakater. Ifølge en global studie blant helsepersonell, er en av de vanligste klagene angående deres opplæring i håndhygiene at den er for teoretisk (21%). For en mer praktisk tilnærming kan Tork VR Clean Hands-treningsapp hjelpe med å oppfriske håndhygieneopplæringen for alle. Informasjon om hvordan bruke denne gratis appen finner du i informasjonspakken.

– Menneskene i front, slik som sykepleiere, leger, renholdere og driftsadministrasjon, gjør alle et utrolig arbeid. Som leverandør av profesjonelle hygieneprodukter og tjenester er vi glade for å kunne tilby Trygg på jobb: COVID-19 Helsetjeneste-informasjonspakke. Dette er en måte, blant mange andre, for oss å støtte helsepersonell slik at de kan beskytte seg selv og pasientene sine under disse kritiske tidene, sier Taghizadeh.

Undersøkelsen

Den elektroniske undersøkelsen ble utført av United Minds på vegne Tork og i samarbeid med panelleverandøren CINT. Undersøkelsen dekket fem markeder: USA, Storbritannia, Sverige, Tyskland og Polen.

Totalt 1017 helsepersonell besvarte undersøkelsen.

Feltperioden for undersøkelsen varte fra 23. november til 7. desember 2018.

Les mer om undersøkelsen herPressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS