En liten hytte liggende på Vestkapp med utsikt over havet.
Nå er det mulig å overnatte så langt vest du kan komme, på fjellplatået Vestskapp. Her kan du oppleve storhavet fra komfortable senger, 496 meter over Stadthavet.

Her kan du sovne til panoramautsikt 

Nå er det mulig å ligge i en komfortabel dobbeltseng på Vestkapp med panoramautsikt utover Stadhavet. Hit kan alle komme og nyte en overnatting utenom det vanlige etter servering i restauranten. Du får oppleve været slik det er på Vestkapp, fra vindstille og sol til kraftig vind og regn.

Vestkapp restaurant har inngått samarbeid med Gloppa AS om å drifte to utleiehytter. Hyttene er «off grid», noko som betyr at de er frittstående og sjølforsynt med lys, toalett og varme ved hjelp av gass og solceller. De vil bli stående kun i sommersesongen 2023 og 2024, så her gjelder det å benytte sjansen. Gloppa AS har spesialisert seg på flyttbare hytter med høy komfort og store vindusflater slik at de besøkende kan ta inn den storslagne naturen på Vestlandet til fulle. På Vestkapp er det en magisk utsikt, og her kommer hyttene virkelig til sin rett. 

– Dette vil være en vill og vakker opplevelse som endelig er mulig på Vestkapp. Vi har i mange år hatt lyst til å få dette til og nå er det snart en realitet, sier Kristina Myrseth på Vestkapp Restaurant.

Vestkapp – Vestlandets Nordkapp 

496 meter over Stadhavet, på fjellplatået Kjerringa, ligg vakre Vestkapp som er et av de mest spektakulære og vestligste utsiktpunktene på kysten av Norge.

 Fjellklippen er nesten flat på toppen og stuper bratt ned i havet. Vestkapp er et turistmål med flat vidde, bratte skrenter og imponerende panoramautsikt i alle himmelretninger.

Utsikt i alle himmelretninger

 På godværsdager er det panoramautsikt i alle himmelretninger, til Sunnmørsalpene, Hornelen, Ålfotbreen og det fryktede Stadhavet. 

Hyttene er kun tilgjengelig på sommerstid. Første overnatting var mulig 12. juni i år, og det vil være åpnet for leie ut september. Hyttene kan bookes via Vestkapp.no.

Utsikt til en rød solnedgang over hav og landskap sett fra ei seng gjennom et panoramavindu
Nå er det mulig å ligge i en komfortabel dobbeltseng på Vestkapp med panoramautsikt over Stadthavet.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS