Johan Michelson Best Western

Fra Scandic til Best Western

Johan Michelson er ny Country Manager (landssjef) for Best Western Hotels & Resorts Sverige. Han starter i stillingen 1. februar 2016.

Publisert

Michelson kommer fra stillingen som Vice President Brand & Marketing i Scandic Hotels. Utover sin rolle som Sverige-sjef, vil han også få rollen som Deputy CEO for Best Western Hotels & Resorts, som organiserer Best Western-hotellene i Sverige, Norge, Danmark og Island.

– Jeg ser veldig fram til å begynne i Best Western. Vi ser en sterk trend hos de reisende i dag der gjestene søker etter individuelle og unike opplevelser, noe som gjør at Best Westerns modell, med unike hoteller og tilbud, vil bli enda sterkere i framtiden, sier Johan Michelson.

– Johan Michelsons lange bransjeerfaring og hans styrke som kommersiell strateg vil være veldig verdifull for oss. Best Western er inne i en spennende fase, med ny logo, nye kundesegmenter og nye globale partnere, og jeg er overbevist om at Johan kommer til å bli et fantastisk tilskudd til kjeden, sier Johan Kukacka, CEO for Best Western Hotels & Resorts i Skandinavia.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS