Frank Fiskers Scandic

Frank Fiskers tilbake som Scandic-sjef

Frank Fiskers er tilbake som konsernsjef for Scandic Hotels. Han hadde også rollen fra 2007 til 2010. Anders Ehrling forlater i dag sitt oppdrag hos Scandic, og blir ny konsernsjef i Braathens Aviation.

Publisert

Styret for Scandic Hotels – som eies av EQT og Acent – har utnevnt Frank Fiskers til konsernsjef for Scandic Hotels.

Scandic Hotels har de siste årene gjort store investeringer i utvikling og oppgradering av den eksisterende hotellporteføljen og i etablering av nye, moderne hoteller. Frank Fiskers fremste oppgave som ny konsernsjef blir en videre styrking av Scandics markedsposisjon og å sikre den økonomiske nytten av de store satsingene.

Solid internasjonal hotellerfaring

– Scandic er et innovativt selskap med stort potensial. Jeg håper at endringen av konsernsjef skal føre til at vi når målene vi har satt oss. Anders Ehrling har gjennomført et stort arbeid som Frank Fiskers nå skal drive videre, sier Scandics styreleder, Vagn Sørensen.

De siste årene har Frank Fiskers vært konsernsjef i KF. Han har solid erfaring fra både den nordiske og den internasjonale hotellbransjen.

– Positive endringer

– Det er selvsagt fantastisk morsomt å være tilbake på Scandic, som er et spennende og sterkt selskap. De siste årene har det skjedd flere positive endringer, og jeg ser frem til å akselerere reisen som er påbegynt, sier Frank Fiskers.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS