RuneFeltmanViaTravel

Lederskifte i Nordens største reisebyrå

Rune Feltman blir ny nordisk sjef i VIA Egencia. Frem til nå har Feltman ledet VIA Egencias norske virksomhet. I sin nye rolle vil Feltman ha ansvaret for virksomhetene i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Publisert

Rune Feltman.

VIA Egencia, forretningsreisedivisjonen i Expedia, Inc. Group, offentliggjorde nylig ansettelsen av Rune Feltman som ny Vice President, Managing Director for selskapets Nordiske virksomhet.

– Dette er utvilsomt spennende tider for VIA Egencia, og jeg ser frem til å fortsette å begeistre våre kunder og deres reisende i hele Norden, med vår moderne teknologi og lokale kundeservice, sier Rune Feltman.

VIA Travel Group ble en del av det Expedia-eide Egencia i 2012. Feltman erstatter Espen Asheim, som har ledet selskapets solide vekst fra mars 2009 og frem til i dag. Etter oppkjøpet har han hatt ansvaret for integrasjonen mellom VIA Travel Group og Egencia. Asheim har valgt å forlate selskapet for å søke nye utfordringer.

Før Feltman startet i VIA Egencia, var han administrerende direktør i Kilroy Travels. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS