Slik blir Summit Bar på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo.

Skaper et unikt samlings- og utsiktspunkt

Snøhetta står bak designet når Summit Bar, en av barene i Oslo med best utsikt, pusses opp til internasjonal standard med et mer moderne, tidløst og stilrent uttrykk.

Publisert
Tarje Hellebust, District Director i Rezidor Hotel Group. (Foto: Morten Holt)

– Summit ligger midt i byen og har en helt spektakulær utsikt over Oslo. Sammen med Snøhetta ønsker vi å løfte baren opp på et internasjonalt nivå og gi våre gjester og Osloborgerne følelsen av å stå på toppen av et fjell, forteller Tarje Hellebust, District Director i Rezidor Hotel Group i en pressemelding.

360 graders topp-opplevelse

I løpet av våren åpner Summit Bar, på toppen av Radisson Blu Scandinavia Hotel, igjen dørene etter en omfattende renoveringsprosess.

Snøhetta har fått oppdraget med å skape Oslos nye fjelltopp og sikter på å gi gjestene en 360 graders opplevelse av å stå på en fjelltopp, med en helt uslåelig utsikt.

Med sine 22 etasjer er Radisson Blu Scandinavia Hotel et av Oslos høyeste bygg. Panoramavinduene, som gir gjestene en spektakulær utsikt over byen, beholdes, og Snøhetta har inkludert den ene bakveggen i baren som en del av opplevelsen. På den måten skal gjestene få opplevelsen av å stå på en fjelltopp, med 360 graders utsikt.

Et av Oslos landemerker

Radisson Blu Scandinavia Hotel ble offisielt åpnet i 1975. I fjor feiret hotellet 40 år og den siste tiden har blitt brukt på å totalrenovere mange av hotellrommene. Hotellet er nå inne i siste del av renoveringsprosessen.

– Mange av hotellrommene er nå nyoppusset og gjestene kan glede seg over nytt romdesign med inspirasjon fra verdens storbyer, forteller Hellebust.

«Smart Urban»

Hotellrommene har blitt pusset opp i stilen Smart Urban. Fargepalettene er varme og naturlige, med innslag av gull, naturlig mørkt tre og bilder i svart-hvitt. Detaljene er mange og designet skal gi gjestene en helt spesiell hotellopplevelse.

Startskuddet for byggingen av Norges første og største konferansehotell gikk i 1969, da arkitekten Jan Lundin vant en nordisk arkitektkonkurranse. Oslo skulle med dette tilskuddet lanseres som en kongressby. Med 40 års erfaring er Radisson Blu Scandinavia Hotel i dag en av de største og mest profesjonelle konferanseleverandørene i Norge.

Rezidors største oppgradering i Norden

Radisson Blu Scandinavia Hotel er en del av Rezidor Hotel Group, som er den eneste internasjonale hotellkjeden med en betydelig portefølje i Norge. Hotellkjeden er representert med nærmere 30 Radisson Blu og Park Inn by Radisson-hoteller over hele landet.

«Innen utløpet av 2017 investerer Rezidor Hotel Group ca. én milliard norske kroner (110 millioner euro) i oppussingen av flere av hotellene i Norden, og de fleste av prosjektene er i Norge. I tillegg kommer betydelige investeringer fra eierne av hotelleiendommene. Hotellkjedens målsetting er å gi gjestene internasjonale hotellopplevelser, med en lokal tvist, og bransjens beste service», heter det i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS