Juryleder og konserndirektør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen, sammen med vinneren av Årets unge hotelier, Olle Aulin, som er hotelldirektør på Thon Hotel Stavanger.
Juryleder og konserndirektør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen, sammen med vinneren av Årets unge hotelier, Olle Aulin, som er hotelldirektør på Thon Hotel Stavanger.

Årets unge ledere

Olle Aulin (28) i Thon Hotels og Nadia Benouddane (30) i Nordic Choice Hotels er kåret til henholdsvis «Årets unge hoteliér» og «Årets unge leder i reisebransjen».

Publisert
Nadia Benouddane er årets unge leder i reisebransjen. (Foto: Nordic Choice Hotels)
Nadia Benouddane er årets unge leder i reisebransjen. (Foto: Nordic Choice Hotels)

28-årige Olle Aulin er hotelldirektør på Thon Hotel Stavanger, mens 30-årige Nadia Benouddane F&B-manager Clarion Hotel Air, Clarion Hotel Stavanger og Clarion Hotel Energy.

Det er HSMAi som foretar kåringen, og selve prisutdelingen foregikk i Norges opera og ballett i Bjørvika onsdag kveld.

12 sterke kandidater

– Det var tolv meget sterke kandidater som var nominert av sine respektive toppledere i år, men det ble Olle Aulin og Nadia Benouddane som kom lengst opp i konkurransen, sier HSMAIs administrerende direktør Ingunn Hofseth, som for øvrig også ble hedret for sin innsats i HSMAI over lang tid i løpet av den samme kvelden.

Prisen til «Årets unge hoteliér» er et studieopphold ved The Cornell School of Hotel Administration, New York, inkludert reise og opphold, mens prisen til «Årets unge leder i reisebransjen» er et studieopphold ved London Business School, inkludert reise og opphold.

Dette sier juryen om Olle Aulin

«Årets Unge Hoteliér beskrives som en leder som evner å tenke strategisk og resultatorientert og samtidig tar godt vare på sine medarbeidere og får dem til å vokse. En coachende lederstil, med fokus på å få frem det beste i sine kollegaer og medarbeidere, har vist seg å være svært effektiv. Dette er en synlig og operativ leder, som går foran som et godt eksempel. Årets Unge Hoteliér søker hele tiden utvikling, utfordring og ansvar, noe som har ført ham dit han er i dag. Gjennom å tilegne seg ny kunnskap og nye utfordringer, ønsker han hele tiden å forbedre driften på stedet han arbeider. Han har tydelige mål som følges tett opp, noe som har resultert i måloppnåelse, samt positive endringer og gode resultater».

Olle Aulin begynte sin karriere som konferansevert hos Thon Hotels i 2008. Siden jobbet han seg oppover i gradene og ble hotellsjef for Britannia Hotel i Trondheim høsten 2014. De siste årene har han vært hotelldirektør på Thon Hotel Brønnøysund, og nylig byttet han jobb internt til stillingen som hotelldirektør på Thon Hotel Stavanger. Aulin kommer opprinnelig fra Uppsala i Sverige.

Dette sier juryen om Nadia Benouddane

Alle kandidatene på scenen.
Alle kandidatene på scenen.

«Årets Unge Leder i Reisebransjen beskrives som et unikt, ungt talent, som gjennom mange år har levert ekstraordinære resultater i ulike stillinger. Vinneren har en spennende og annerledes bakgrunn og erfaring, som gir betydelig kunnskap og stor faglig tyngde. I tillegg til å ha ekstremt stor arbeidskapasitet, byr Årets Unge Leder i Reiselivet gjerne på seg selv og er svært utadvendt. Er inspirerende å jobbe sammen med, får topp score på alle arbeidsmiljøanalyser. Gjør alltid sitt beste, og beskrives som en person man kan stole 100% på. Er perfeksjonist med jernvilje og sterk personlighet, resultatet er en svært dyktig leder. Hennes kompetanse og interesse for den økonomiske delen av det hele, har gitt topp resultater i matvarekost og effektivitet. Hun beskrives som den komplette F&B leder».

Nadia Benouddane har utdannelse fra Escoffierskolei Frankrike, hvor hun tok sin bachelorgrad i Restaurant og Hotel Business.

Hun er også utdannet kokk og har fått en rekke utmerkelser for sitt gode arbeid. I 2006 vant hun prisen som Junior chef i Frankrike, i 2012 og 2014 ble hun kåret til Årets leder ved Norefjell Ski og Spa Resort. I tillegg har Nadia også vunnet 1. plass i Entente Cordiale d`Escoffier i 2008 og 2. plass i Olives Flavorsi Provence.

De andre kandidatene til prisen

De andre kandidatene til de to prisene var Christian Bolstad (35, direktør/eier, Fjordslottet Hotell/operasjonell sjef, Bergen Budget Hotel/daglig leder, Ismenningen Lodge), Rositsa Ilieva (29), (Housekeeping Manager, Scandic Flesland), Kristoffer Ingemansson (33, kjøkkensjef 26 North Restaurant & Social Club, Stavanger), Asha Christin Kumar (32, kurs- & konferansesjef, Quality Hotel Edvard Grieg, Bergen), Jevgeni Mlinnikov (34, hotelldirektør, Scandic Kirkenes), Kristina Polanscak (29, salgsdirektør, Støtvig Hotel), Jostein Rajala (34, direktør, Comfort HotelXpress Youngstorget), Louise Risvold (29, hotellsjef, Clarion Hotel Stavanger), Christian Fredrik Sandberg (32, direktør, Saga Hotels) og Sonja Solem (33, hotellsjef, Grand Hotel, Oslo).

Her kan du lese om alle prisene som ble delt ut på HSMAi-kvelden.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS