Konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen. (Foto: Morten Holt)

Thon Hotels markerer seg kraftig

Thon Hotels inntar både første- og andreplassen, og har fem av sine hoteller på topp-10-listen når Berg-Hansen Reisebureaus kunder peker ut sine favoritthoteller i Norge.

Publisert
Lars Petter Mathisen er hotelldirektør på Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo. (Foto: Morten Holt)

Berg-Hansen Reisebureau som har spurt sine kunder om hvilke hoteller de liker best, og helt øverst på listen ligger Thon Hotel Rosenkrantz Oslo.

– Jeg er ydmyk fordi det er så mange sterke kandidater på denne listen, og stolt fordi de ansatte på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo brenner for å yte service og leverer kvalitet i alle ledd til våre gjester. Vi har ligget på førsteplass på TripAdvisor i to år nå og vi kom på andreplass i Norges beste frokost-konkurranse i 2016. Og nå kårer kundene til Berg-Hansen oss til deres favoritthotell. Det er gøy, sier hotelldirektør hos Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, Lars Petter Mathisen.

Thon Hotel Rosenkrantz ligger for øvrig helt på topp på TripAdvisors liste for Oslo, der hotellet hele tiden kjemper med The Thief i topp-plassen.

Utsikten fra ett av rommene på Thon Hotel Lofoten. (Foto: Thon Hotel Lofoten)

Du kan lese mye mer om Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo i det kommende nummeret av magasinet Horeca (nummer 1 2017)

Unikt hotell utenfor storbyen

Fra Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo. (Foto: Thon Hotel Rosenkrantz)

Andreplassen går til Thon Hotel Lofoten i Svolvær, mens Thon Hotel Rosenkrantz Bergen havner på 4. plass. Thon Hotel Fosnavåg og Thon Hotel Kautokeino ligger på henholdsvis 7. og 8. plass i årets kåring.

– Jeg er kjempestolt og beæret over å havne på en liste som gjestene velger selv og ikke bransjen. Berg-Hansen har mange forretningskunder, og vi har jobbet hardt og målrettet mot kurs- og konferansemarkedet i mange år. Vårt hotell ligger i en by med 4000 innbyggere, men vi har klart å skape noe unikt utenfor storbyen, sier hotelldirektør hos Thon Hotel Lofoten, Erik Taraldsen.

Les mye mer om Thon Hotel Lofoten i magasinet Horeca (nummer 6 2016)

Dette er Berg-Hansen Reisebureaus liste

Berg-Hansen Reisebureau er et reisebyrå i Norge med 450 ansatte. Firmaet ble startet opp i 1875 og eies i dag av Aircontactgruppen AS. Reisebyrået opplyser at det er mer enn 60 000 hotellvurderinger som førte til topp 10-listen.

1) Thon Hotel Rosenkrantz, Oslo

2) Thon Hotel Lofoten, Svolvær

3) Farris Bad, Larvik

4) Thon Hotel Rosenkrantz, Bergen

5) The Thief, Oslo

6) Clarion Collection Hotel Helma, Mo i Rana

Morten Thorvaldsen i Thon Hotels. (Foto: Thon Hotels)

7) Thon Hotel Fosnavåg

8) Thon Hotel Kautokeino

9) Hotel Continental, Oslo

10) Scandic Nidelven, Trondheim

60 000 hotellvurderinger

– Våre kunder er primært forretningsreisende. I tillegg har vi også en god vekst i privatreisemarkedet. Denne kåringen er basert på evalueringer av våre kunder om deres vurdering av hotellopphold bestilt gjennom Berg-Hansen. Samlet har det kommet inn over 60.000 hotellvurderinger i 2016. Vi ser at våre kunder setter pris på de grepene Thon Hotels har gjort de siste årene. Hele fem av ti hoteller på favorittlisten er et Thon-hotell. Det er bare å gratulere Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo som er kåret til favoritthotellet blant våre kunder, sier June Aronsen Jakola som er hotell & ferieleder hos Berg-Hansen.

Satser på design, teknologi og mat

Høsten 2016 vant Thon Hotel Lofoten førsteplass i den årlige Twinings-konkurransen om å servere Norges beste frokost, der 400 hoteller deltok. Thon Hotel Rosenkrantz Oslo endte på andreplass.

Les også: Thon Hotels har overtatt frokost-hegemoniet

Thon Hotels har satset stort på design, teknologi og mat - og det er veldig moro å se hvordan dette vises i kåringer slik som denne. Vi får mange gode tilbakemeldinger fra våre gjester, og det at Berg-Hansens kunder kårer fem av våre Thon-hoteller blant deres ti favoritthoteller betyr mye for oss, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Les mye mer om Thon Hotels i den kommende utgaven av magasinet Horeca (nummer 1 2017)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS