Fra restauranten Bevares på Scandic Leknes Lofoten Hotel. (Foto: Scandic Hotels)

Fra Lofoten Hotell til Scandic Leknes Lofoten

I dag, 2. januar, åpnet Lofoten Hotell i ny Scandic-drakt under navnet Scandic Leknes Lofoten. Det var høsten 2017 at det ble kjent at hotellet ble en del av Scandic Hotels.

Publisert
Scandic Leknes Lofoten fra 2. januar 2018. (Foto: Scandic Hotels)

Scandic Leknes Lofoten ligger sentralt plassert i byen Leknes i hjertet av Lofoten, fem minutter unna flyplassen. Hotellet ligger i nærheten av både fjell og hav, og området rundt hotellet byr på fantastiske naturopplevelser. Hotellet har 63 rom fordelt på to etasjer og har gjennomgått en større renovering av rom og fellesarealer. I restauranten Bevares serveres lokal mat i hyggelige omgivelser.

Scandics andre hotell i Lofoten

– Lofoten er en viktig turistdestinasjon, og en region som har opplevd en formidabel vekst de siste årene, ikke minst som en helårsdestinasjon, sier administrerende direktør i Scandic Hotels Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

– Vi ser frem til å styrke vår posisjon i Nord-Norge Scandic Leknes Lofoten blir et godt tilskudd for Scandic i Vest-Lofoten, og vi gleder oss til å komme i gang og tilby gjestene gode opplevelser på hotellet, sier Steen-Mevold i en pressemelding.

Fra ett av rommene på Scandic Leknes Lofoten. (Foto: Scandic Hotels)

Scandic Leknes Lofoten blir Scandic-kjedens andre hotell i Lofoten og kommer i tillegg til nyrenoverte Scandic Svolvær. Overtakelsen av tidligere Lofoten Hotell er en del av en franchise-avtale mellom Scandic Hotels og Norlandia Hotel Group.

Booking-rekord før åpning

Hotelldirektør Kristian Talmo og hans medarbeidere ser frem til å bli en del av Nordens største hotellkjede.

– Dette er en stor dag for oss som jobber på hotellet. Vi ser veldig optimistisk på 2018, og har allerede booket inn flere rom enn noen gang tidligere. I tillegg er det flere store prosjekter i området som gir god trafikk til hotellet, blant annet innspilling av en TV-serie, bygging av en ny videregående skole og et kjøpesenter, i tillegg til flere nye veiprosjekt, sier Talmo.

Store ambisjoner for hotellet

– Det er heller ingen tvil om at det har store fordeler å bli innlemmet i Nordens største hotellkjede, blant annet med lojalitetsprogrammet Scandic Friends med mer enn to millioner medlemmer. Vi har store ambisjoner for hotellet og ser frem til å bli en del av Scandic-familien, sier Talmo videre.

Administrerende direktør i Norlandia, Morten A. Kahrs, har også forventinger knyttet til samarbeidet. Det nordiske hotelldriftselskapet har en portefølje på 27 hotell i Norge og Sverige, med både egne og eksterne brands.

Scandic er en spennende kjede i vekst og en godt innarbeidet aktør i hotellmarkedet. Med sin erfaring og sitt gode omdømme, er vi trygge på at Scandic Hotels vil tilføre hotellet betraktelig merverdi, sier Kahrs i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS