Ny distributør for Thermomix i Norge

Den multifunksjonelle kjøkkenroboten Thermomix selges nå i Norge av Mixto AS, et familieeid selskap som drives av Eva Svendsen.

Publisert
Eva Svendsen.

Svendsen er siviløkonom, har mange år med ledererfaring, og har i de senere årene jobbet som selvstendig rådgiver. Gjennom rollen som styreleder i et matkursselskap, stiftet hun bekjentskap med Thermomix. Da Vorwerk, som produserer maskinen, sa opp distribusjonsavtalen med Handberg Engros for om lag ett år siden og søkeprosessen etter ny distributør var i gang, ble hun invitert inn som en av mer enn 40 aktuelle kandidater.

Etablerte Mixto høsten 2017

Svendsen etablerte Mixto AS og signerte avtale med Vorwerk, høsten 2017. Maskinen er allerede godt kjent og i aktiv bruk på mange restauranter og storkjøkken i Norge. Vorwerk holder dessuten et sterkt søkelys på utvikling av Thermomix i privatmarkedet, der demonstrasjon av maskinene er en viktig del av salgsprosessen.

– Thermomix er en sammensatt maskin som kan bidra som en effektiv og inspirerende hjelper på ethvert kjøkken, både for private og profesjonelle. For virkelig å kunne forstå maskinens potensial, må man se den i aksjon, sier Svendsen.

Brukerveiledning

Også mot det profesjonelle markedet ser Svendsen en fordel i god brukerveiledning. Hun ønsker i det hele tatt en tettere forbindelse mellom Mixto og sluttbrukerne av maskinen.

– Vi ønsker kortest mulig vei mellom oss og alle typer brukere av maskinen. Derfor oppfordres horecakunder til å ta kontakt direkte med Mixto for veiledning og bestilling av Thermomix. Vi håper med dette at våre kunder opplever god og presis levering, tett brukerveiledning og god service, uttaler Svendsen.

Mixto samarbeider med Automat-Service på Stabekk i Bærum om service og garantiansvar for Thermomix TM5.

Les mer på Mixto.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS