Sigurd Buen Sørensen startet som kjøkkensjef på Kleivstua 1. januar 2019. (Foto: Kleivstua)

Styrer kjøkkenet på Kleivstua

Sigurd Buen Sørensen er ny kjøkkensjef på Kleivstua. Han kommer fra stillingen som assisterende kjøkkensjef på stedet, en stilling han har hatt de siste sju årene.

Publisert
Kjøkkensjeg Sigurd Bøen Sørensen ønsker velkommen til Kleivstua. (Foto: Kleivstua)

Tidligere har han også arbeidet på Sundvolden Hotel og Quality Hotel Leangkollen.

Han er født og oppvokst i Lier, og har vært bosatt i Hole siden 2008. Buen Sørensen kjenner derfor de lokale leverandørene og området rundt hotellet veldig godt.

Han startet i stillingen 1. januar 2019.

Etter sju år som assisterende kjøkkensjef, har nå Sigurd Bøen Sørensen tatt over kjøkkensjef-stillingen på Kleivstua. (Foto: Kleivstua)

Trygt med lokal kjøkkensjef

«Kleivstua har alltid vært kjent for mat på et meget høyt nivå, og all mat lages fra bunnen av, med fokus på gode friske råvarer. Det føles derfor trygt å ha Buen Sørensen med seg videre for å opprettholde og videreutvikle matsatsingen. For Kleivstua er det ekstra trygt å kunne fortsette med en lokal kjøkkensjef, som kjenner hotellet godt. Buen Sørensen har vært med å utvikle og sette den høye standarden på mat som Kleivstua er viden kjent for», heter det i en pressemelding fra Kleivstua.

Kleivstua består av 14 hus med totalt 42 rom og 100 senger. I restauranten er det plass til 200 personer, men hotellet byr på mange mindre lokaler, og en egen villa med plass til 50 personer til middag og møte.

Omsetningsrekord i fjor

«I 2018 hadde hotellet omsetningsrekord, og ser også en positiv utvikling for 2019. I denne utviklingen er hotellets mat- og drikkesatsing veldig viktig og en klar suksessfaktor. Kleivstua Hotell er et konferansehotell med storslagen beliggenhet, kun 45 km fra Oslo. Stedet har en fin ramme for konferanser og store selskaper som bryllup eller jubileum. Fra åskammen skuer du utover skogkledt landskap og Steinsfjorden langt der nede», heter det videre i meldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Kleivstua AS

Lokalisering: Krokkleiva.

Etableringsår: 1997 (opprinnelig en skysstasjon fra 1780).

Daglig leder: Erik Teigen.

Kjøkkensjef: Sigurd Buen Sørensen.

Antall rom/senger: 42 rom, 100 senger.

Restaurantkapasitet: 250.

Antall ansatte: 25.

Nettside: Kleivstua.no

Powered by Labrador CMS