Foto: S:mart
Foto: S:mart

Vil gjøre det enklere å spise sunt på jobb

S:mart, en Oslo-basert oppstartsbedrift, vil gjøre det enklere, sunnere og mer fristende å fylle på med energi i løpet av arbeidsdagen.

Publisert

Kaffe og tørre knekkebrød er ofte løsningene vi tyr til når vi skal døyve sulten og øke konsentrasjonen de siste timene på jobb. Det ønsker S:mart å gjøre noe med.

Illustrasjonsfoto: S:mart
Illustrasjonsfoto: S:mart

– Det å tilby sunn mat og drikke på jobb er et veldig enkelt tiltak for å øke trivselen og sikre at de ansatte kan holde energinivået og konsentrasjonen på jobb. Derfor utviklet vi konseptet S:mart, sier gründeren Henrik Schaumburg Bjønness i en pressemelding.

S:mart er selvbetjente minikiosker som tilbyr sunne mellommåltider, snacks og drikke inne på kontoret.

Vareautomat 2.0

– S:mart kan godt beskrives som en vareautomat 2.0, sier Schaumburg Bjønness, men presiserer at det er noen vesentlige forskjeller mellom S:mart og en vareautomat.

– Den største forskjellen er utformingen. S:mart består av et minimalistisk kjøleskap som er stillegående og tar så liten plass at det kan stå ved kaffemaskinen. Produktene betales for i S:mart-appen, via Vipps eller bankkort. I tillegg har vi i større grad fokus på sunne mellommåltider fremfor sukkerholdig snacks som ofte er produkttilbudet i vareautomater.

Bruker data for å gi det beste produktutvalget til kundene

S:mart følger salgsdataene nøye for å hele tiden forstå hva kundene vil ha mer eller mindre av.

Foto: S:mart
Foto: S:mart

– Det viktigste for oss er at vi leverer det mest attraktive og relevante produktsortimentet for kundene våre, sier Schaumburg Bjønness.

Selskapet tester ut både kjente- og lokale merkevarer, og ser at på sikt vil S:mart også kunne fungere som en potensiell testarena for merkevarene. Med vår plattform vil merkevarene fra første salgsdag kunne få et svar om produktene blir godt mottatt av kundene.

Et komplementært tilbud til kantinen

De fleste vi har snakket med er fornøyde med kantinen på arbeidsplassen sin. Utfordringen ligger i at det, naturlig nok, er begrensede åpningstider. Dermed krever det ofte både tid og planlegging av den ansatte hvis de skal ha tilgang til mat og drikke på ettermiddagen og kvelden.

S:mart vil kunne komplettere kantiner og bemannede kafeer, ved å tilby mat og drikke utover de bemannede åpningstidene.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS