Stavanger. (Foto: Morten Holt)
Stavanger. (Foto: Morten Holt)

Vertsby for «NHO Reiseliv Årskonferansen» i 2021

«NHO Reiseliv Årskonferansen», den nasjonale møteplassen for NHO-medlemmer i reiselivet, skal arrangeres i Stavanger våren 2021.

Publisert

Arrangementet kommer til Stavanger for første gang, og har tidligere blitt arrangert blant annet i Oslo, Lillehammer og Kristiansand. I 2020 skal konferansen gjennomføres i Drammen.

Arrangementet samler om lag 300 deltakere fra hele Norge. I tillegg er det en stor leverandørmesse med mange forskjellige utstillere. I forkant av arrangementet har også NHO Reiseliv sitt årsmøte.

Det blir Clarion Hotel Energy i Stavanger som blir arena for konferansen våren 2021.

Arrangementet samler representanter og aktører fra overnattingsbransjen, serveringsbransjen og opplevelsesbransjen fra hele Norge.

Styret i NHO Reiseliv Vest-Norge har hatt dialog med NHO Reiseliv i lengre tid om muligheten for å få arrangementet til Stavanger-regionen, og har sammen med Region Stavanger presentert hva byen og regionen kan tilby av konferansefasiliteter.

– Årets viktigste arrangement for medlemmene i NHO Reiseliv

Det har blitt gjennomført en befaring med representanter fra NHOs hovedkontor, og beslutningen om å legge arrangementet til Stavanger ble tatt høsten 2019.

NHO Reiseliv er den største arbeidsgiver- og næringsorganisasjonen for reiselivet i Norge, og arbeider målrettet for å fremme interessene til norsk reiseliv. Organisasjonen har ca. 3000 medlemsbedrifter, som til sammen representerer ca. 35 000 arbeidstakere og omsetning på ca. 50 milliarder kroner.

– Årskonferansen er årets viktigste arrangement for medlemmene i NHO Reiseliv, og vi er glade for at den skal arrangeres i Rogaland, sier styreleder for NHO Reiseliv Vest, Terje Hansen.

Potensial for nasjonale og internasjonale kongresser og møter

– Dette er et viktig arrangement, og vi er stolte over at det blir arrangert i Stavanger-regionen. At hele den norske reiselivsnæringen samles i Stavanger for å diskutere fremtiden for norsk reiseliv styrker også Rogaland som destinasjon. Dessuten viser det potensialet vi har som vertsby for ledende nasjonale og internasjonale kongresser og møter, sier Elisabeth Saupstad i Region Stavanger.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS