Kenneth Hamnes. (Foto: Kavli)
Kenneth Hamnes. (Foto: Kavli)

Blir konsernsjef i Kavli

Kenneth Hamnes (50) er ansatt som ny konsernsjef i Kavli Holding AS. Han starter i stillingen 1. februar 2021.

Hamnes er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen. Han har lang erfaring med merkevarer. og har blant annet vært administrerende direktør i Maarud AS, salgsdirektør i Stabburet AS og produktsjef i Lilleborg AS. Han har også jobbet som konsulent og prosjektleder i Boston Consulting Group. Hamnes har vært varamedlem i styret til Kavli Holding AS siden juli 2019, og kommer nå fra jobben som konsernsjef i det børsnoterte vin- og brennevinsselskapet Arcus ASA.

– Kavli er et flott merkevareselskap med sterke posisjoner, og det er unikt at selskapet deler ut hele overskuddet til humanitært arbeid, forskning og kultur. Selskapet har ambisiøse planer og spennende muligheter, og jeg gleder meg stort til å begynne i jobben. Nå er første oppgave å bli kjent med alle de dyktige medarbeiderne som har stått bak selskapets mangeårige og flotte utvikling, sier Hamnes.

– Styret er svært fornøyd med å få Kenneth Hamnes som ny konsernsjef og ser frem til et godt og tillitsfullt samarbeid. Med hans brede erfaring fra merkevarebransjen, solide resultater i tidligere lederstillinger og sterke relasjonsevner ligger alt til rette for fortsatt god vekst og utvikling for Kavlikonsernet, sier styreleder i Kavli Holding AS, Finn Jebsen, i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS