Whiskydestilleri på øya Fedje er et av mange høydepunkter på Up Norways nye «kvinnereise».
Whiskydestilleri på øya Fedje er et av mange høydepunkter på Up Norways nye «kvinnereise».

Up Norway fremhever kvinnene i ny reise

Up Norway lanserer en ny «kvinnereise», som fremhever innovative kvinner over hele landet. Whiskydestilleri på øya Fedje er et av mange høydepunkter.

Det dreier seg om 10-dager med unike opplevelser, som avdekker hvordan Norge har utviklet seg til å bli et av de mest kjønnslikestilte landene i verden.

Reisekuratoren Up Norway inviterer nå gjester til å utforske Norge fra et likestillingsperspektiv med lanseringen av deres nye reise «Tracing Norway’s Super Women».

Likestilling på kartet

Norge er et av verdens mest likestilte land, og som reisekuratorer jobber Up Norway kontinuerlig for at likestilling skal forbli godt synlig på kartet.

Denne reisen tilbyr både et historisk og geografisk eventyr, som introduserer gjester til bemerkelsesverdige historier fra heksebrenningen i Varanger på 1600-tallet, til nåtidens kvinner har startet whiskydestilleri på øya Fedje.

Dette er likestillingsreisen

Høydepunkter på den 10-dager lange reisen inkluderer

Introduksjon til Norges likestillingsreise med et besøk til Skandinavias eneste Kvinnemuseum.

Besøk på Steilneset, minnesmerket i Vardø reist til minne om ofrene dømt for trolldom og brent på bål i Finnmark på 1600-tallet.

Dra på kongekrabbefiske som inkluderer historiefortelling om sterke kvinneskikkelser som tjente de samme rollene som menn, som skippere i tillegg til i husholdningen.

Besøk på Feddie Ocean Distillery, Norges første organisk sertifiserte destilleri, som skaper en helt ny type klassisk whisky: Norsk single malt. Over 650 kvinnelige investorer har til nå investert i destilleriet.

Omvisning i Ekebergparken - hyllet som en av verdens topp fem skulpturparker med kunstverk dedikert til kvinner

Overnattingssteder med søkelys på landets ledende kvinner - inkludert boutiquehotellet Camillas hus, en gang boligen til forfatteren Camilla Collett, en av Norges mest betydningsfulle romanforfattere og kvinnesaksforkjempere.

Skreddersøm

Torunn Tronsvang står bak Up Norway.
Torunn Tronsvang står bak Up Norway.

Som reisekuratorer skreddersyr Up Norway reiser basert på gjesters preferanser og interesser. Den digitale reiseplanen skaper merverdi på reisen. Her kan gjester finne alle reisedetaljer, personlige anbefalinger og best av alt; en 24-timers direkte «chat» for å få tilgang til Up Norway-teamet med eventuelle spørsmål.

Tracing Norway’s Super Women koster fra 53 000 kroner per person basert på åtte reisende.

Les mer på Upnorway.com

Up Norway

Reisekuratoren Up Norway skreddersyr reiser i Norge til både norske og internasjonale gjester som søker unike opplevelser av kvalitet. Selskapet ble startet av Torunn Tronsvang i 2016.

Up Norways visjon er å berike sine reisende og partnere gjennom å skape reiser hvor autentisitet, kvalitet og bærekraft er drivkraft. Kåret til en av Conde Nast Traveler sine 2021 Top Travel Specialists og den første og eneste norske reiseselskap for å være Travelife og B Corporation™ sertifisert, forplikter Up Norway seg til å drive på en måte som har en betydelig positiv innvirkning på samfunnet og miljøet, og har hentet partnere som deler disse kjerneverdiene.Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS