Snøhetta har designet nye Summit Bar som gir gjestene spektakulær utsikt over Oslo.

Summit Bar er åpnet i Oslo

Så er den nye skybaren til Radisson Blu Scandinavia Hotel, nye Summit Bar, omsider klar for å huse hotellgjester, Oslos befolkning og alle interessert.

Publisert

Alt interiør og alle møbler, hele baren og drikkemenyen har fått ny identitet og nytt design. Det er anerkjente Snøhetta som har designet Oslos nyeste skybar.

Snøhetta har inkludert bakveggen i baren som en del av opplevelsen for å gi gjestene en følelse av å stå på toppen av et fjell.

På en fjelltopp

Her får gjestene en spektakulær utsikt over hovedstaden.

– Her kan forretningsfolk, lokalbefolkningen og hotellets gjester nyte cocktails i avslappede omgivelser. Her kan de rett og slett få oppleve den magiske følelsen av å stå på toppen av et fjell, sier hotelldirektør på hotellet, Tomi Meriläinen, i en pressemelding.

Med sine 22 etasjer er Radisson Blu Scandinavia Hotel ved Holbergs plass et av Oslos høyeste bygg. Hoveddelen av baren er dekket av panoramavinduer fra gulv til tak. Snøhetta har designet bakveggen i baren til å bli del av utsikten slik at gjestene nå får opplevelsen av å stå på en fjelltopp, med 360-graders utsikt over hovedstaden.

Snøhetta står bak

– Med byen som bakteppe har vi jobbet med et abstrakt landskap av skulpturelle former som skaper åpne og inkluderende sittegrupper. Vi ønsket å skape et interiør som rammer inn den fantastiske utsikten over Oslo. Det har vært et morsomt prosjekt med en fantastisk beliggenhet, sier Nina Bjerve Andresen, som er interiørarkitekt i Snøhetta.

Arkitekturselskapet Snøhetta står bak prestisjeprosjekter som Den Norske Opera & Ballett, Bibliotheca Alexandria i Egypt og The National September 11 Memorial & Museum i New York.

Et av Oslos kjente landemerker

Radisson Blu Scandinavia Hotel åpnet i 1975 og med nesten 500 rom og mer enn 40 års erfaring er hotellet en av de største og mest anerkjente konferanse- og eventarenaene i Oslo i dag.

De siste årene har mange av hotellrommene, svømmebassenget og fellesområder som Summit Bar blitt totalrenovert.

– I de nyrenoverte rommene får gjestene oppleve trendy design inspirert av verdens storbyer. Vi valgte dette designet for å gi gjestene en helt spesiell, internasjonal hotellopplevelse, forteller Tomi Meriläinen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS