Petter Stordalen var med da Nordic Choice Hotels heiste Pride-flagget på Nordic Choice Hotels hovedkvarter på Frogner i Oslo 26. juni 2017. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Mer inkluderende med Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels blir med Accenture, PST, Oslo Politidistrikt og Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komite i kunnskapsnettverk for arbeid med LHBT-inkludering på arbeidsplassen.

Publisert

Deltakerne i nettverket kommer fra arbeidsplasser med engasjement for mangfold og inkludering. Sammen skal de dele kunnskap for hvordan man kan lede og kommunisere med medarbeidere på en inkluderende måte, samt utveksle ideer og erfaringer med mål om å skape enda tryggere og mer inkluderende arbeidsplasser.

– Nordic Choice Hotels er det et mål i seg selv å ha bredt mangfold på arbeidsplassen, og det inkluderer selvfølgelig LHBT-personer. Vi har stort fokus på dette allerede, men vi håper deltakelse i nettverket kan bidra til at vi får løftet dette enda høyere opp på agendaen, sier Karin Sjögren, som er Nordic Choice Hotels’ representant i nettverket.

LHBT

Forkortelsen LHBT står for «lesbiske, homofile, bifile og transpersoner».

Medlemskap i nettverket var en naturlig forlengelse av Nordic Choice Hotels sitt arbeid med inkludering og mangfold. I 2016 ble hotellselskapet kåret til Sveriges mest LHBT-vennlige arbeidsplass av fagforeningen Unionen, og Clarion Hotel, den største kjeden, har vært offisiell hovedpartner for Oslo Pride de siste to årene.

Mandag 26. juni heiste eier Petter Stordalen Pride-flagget på hovedkontoret i Oslo.

– Hos oss er døren åpen

– Det spiller ingen rolle om du heter Ola eller Ali, er fra Tafjord eller Thailand, er streit eller skeiv. Hos oss er døren åpen så lenge hjertet ditt er fylt av arbeidsglede og gjesteservice. Vi gleder oss til å ønske enda flere, fantastiske, ulike servicehelter velkommen i Nordic Choice Hotels i fremtiden, sier Petter A Stordalen, eier av Nordic Choice Hotels, i en pressemelding.

Nettverket er for personer som har et særskilt ansvar for å ivareta LHBT-inkludering og mangfold på arbeidsplassen sin.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS