Parkkvartalet i Oslo. (Foto Høegh Eiendom/Goldbox)

Tomagruppen skal servere i Parkkvartalet

Höegh Eiendom oppgraderer de de tre byggene i Parkveien 53-55 i Oslo til en fremtidsrettet møte- og arbeidsplass. For å levere service- og opplevelsestjenester har Höegh inngått samarbeid med Tomagruppen.

Publisert

– Dette vil bli en av byens mest spennende personalrestauranter. Konseptet vi har utviklet, er skreddersydd til gårdeiers og leietakernes behov og forventninger. Til denne kontrakten har vi utviklet et helt nytt og unikt konsept, sier leder for forretningsutvikling i Tomagruppen, Georg Eikeland Schanke.

– Vi ser frem til å levere en personalrestaurant av førsteklasse, i tillegg til en kaffebar. For å bidra til en sømløs arbeidsdag, skal vi også tilby leietakerne concierge-tjenester. I Parkkvartalet skal servicetjenestene bidra til en bedre arbeidsdag, sier salgsdirektør i Tomagruppen, Stian Løken Blom.

Parkkvartalet

Parkkvartalet tilbyr arbeidsplasser til små og store virksomheter. Eiendommen vil ha mange formelle og uformelle møteplasser, som skal stimulere til et sosialt og faglig miljø på tvers av virksomheter og bransjer.

De tre eiendommene skal få et felles fotavtrykk der vi blant annet etablerer møterom, fleksible arbeidsplasser, personalresturant og en kafe. Det planlegges også for en grønn mobilitetshub, samt gode garderobe og treningsfasiliteter.

– I det nye Parkkvartalet syr vi sammen et bredt tjenestetilbud med møteplasser og kontorplasser. Vi ser frem til et spennende samarbeid med Toma, sier utleiesjef i Höegh Eiendom, Hans Olav Johannesen.

Morgendagens arbeidsplass

– I dette prosjektet har det vært viktig å ha fokus på morgendagens arbeidsplass. Leietakerne får stadig flere Millenials og dette stiller nye krav til gårdeier og leverandørene av servicetjenester. Konseptet har blant annet hentet sin inspirasjon fra Soho Works i London, sier Løken Blom.

– Höegh Eiendom fremstår som en svært fremoverlent aktør, der valgte løsninger og tilbud i Parkkvartalet vil sette en ny standard for hva som kan forventes i bransjen. Det er inspirerende å jobbe med en dedikert partner som våger å tenke nytt, og samtidig matcher svært godt med Toma sitt tankesett, sier Georg Eikeland Schanke.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS