Tilbyr gratis rekruttering

Staffers, som er en jobbportal og arbeidsformidler spesialtilpasset horecabransjen, tilbyr gratis rekruttering frem til 1. august 2020 for å gjøre sin del for å hjelpe bransjen tilbake på beina igjen.

– Covid-19 satte full stopp i markedet tidligere i år. Nå begynner endelig bransjen å komme tilbake, men vi ser fortsatt at det er mye usikkerhet omkring personalbehov, og at flere henger etter på rekrutteringen av nye ansatte, sier daglig leder i Staffers, Kristian Midjås.

Kobler sammen serveringssteder med bransjefolk

– Det er vanskelig å vite hvor travelt det blir fremover, og derfor ikke alltid like lett å vite hvor mange man trenger på jobb, fortsetter han.

Staffers er en jobbportal og arbeidsformidler spesialtilpasset horecabransjen. Plattformen kobler sammen serveringssteder med bransjefolk både for dagsvakter, men også for fast rekruttering. Tjenesten ivaretar lovverket med automatiserte kontrakter, timeregistrering og overføring av lønnsdetaljer i henhold til GDPR.

Staffers lanserte tjenesten tidlig i 2019 for å utfordre den tradisjonelle bemanningsbransjen.

– Vi ser at løsningen har blitt godt tatt imot av bransjen, og sammenlignet med tradisjonell bemanning, kan bedrifter spare opptil 33 % av kostnadene knyttet til rekruttering, sier Midjås.

Gratis rekruttering

Vi ønsker å tilby bedrifter gratis rekruttering over sommeren for å hjelpe bransjen tilbake på beina igjen.

Bedrifter kan enkelt opprette en profil og komponere en stillingsannonse på Staffersapp.com. Annonsen vil da blir eksponert for et lukket nettverk av bransjefolk over hele Norge. Akkurat nå finnes det over 6000 arbeidssøkere på plattformen.

– Hvorfor tilbyr dere gratis rekruttering?

– Vi har selv bakgrunn fra bransjen, og kjenner mange som jobber i bransjen. Det har vært svært tøft for mange, både ansatte og bedrifter. Vi vil gjerne bidra med å skape flest mulig jobbmuligheter for å få folk ut i jobb igjen, svarer Midjås.

Effektivt

– Det er veldig effektivt. Oftest ser vi at bedrifter får gode kandidater allerede etter 1-2 dager, forteller Midjås.

Staffers er for de som er lei av å bruke mye tid på å lese CVer. Systemet filtrerer og organiserer kandidater etter erfaring og vurderinger fra andre arbeidsgivere slik at bedrifter kan spare mye tid som kan brukes på andre områder.

Når tror du bransjen vil komme tilbake for fullt?

– Det er vanskelig å si. Ting går i hvert fall i riktig retning, så det er godt å se, sier han.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS