Coor sikret seg Lyse som storkunde

Coor har inngått samarbeid med Lyse for leveranse av IFM-tjenester. Leveransen inkluderer blant annet kantine, renhold, resepsjon, sentralbord, post og eiendomsdrift og -vedlikehold på Lyses administrative bygg på Mariero, Tronsholen og Jørpeland. Planlagt oppstart av leveransen er 1. oktober.

Publisert

I tillegg kommer drift av datasentrene på Mariero.

– Vi er stolte og ydmyke over å få muligheten til å samarbeide med et så tradisjonsrikt selskap som Lyse. Lyse er en del av ryggraden i samfunnet i Sør-Rogaland, med virke innen energi, tele og elnett. Vi har satt sammen et utmerket team som skal sørge for videreutvikling av leveransen, samt opprettholde en god hverdag med gode rutiner for Lyses ansatte og deres kunder, sier Espen Ræstad, leder for salg og forretningsutvikling i Coor Norge, i en pressemelding.

Les også: Coor reduserer matavfall for bedre miljø

– Godt totaltilbud

Lyse har i en lengre periode arbeidet med å sette sammen en samlet og koordinert kontrakt for de viktigste tjenestene innen eiendomsdrift, og valget falt på Coor.

– I tillegg til et godt totaltilbud, har vi også latt oss imponere over Coors miljøfokus, hvor blant annet reduksjon av matavfallet med 20 prosent er et uttrykt mål, sier eiendomssjef i Lyse, Odd Hedemand.

For begge parter er innovasjon et tema som står høyt på agendaen, og det er et generelt fokus på å finne innovative løsninger på alle tjenesteområder. For eksempel skal det brukes sensorteknologi og nettbrettløsninger innen renholdstjenestene, og Smart Reception, som er en ubemannet resepsjonsløsning, skal prøves ut i en av resepsjonene som et supplement til den vanlige resepsjonen.

Lyse har rundt 1100 ansatte, og hadde en omsetning på 6,6 milliarder kroner i 2016.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Coor

* Coor Service Management er en serviceleverandør i Norden, og tilbyr samtlige servicetjenester som kreves for at et selskap eller offentlig virksomhet skal fungere godt og effektivt.

* I Coor finnes det spesialistkompetanse innen fire områder; arbeidsplasservice, eiendomsservice, industriservice og strategisk rådgivning. 

* Blant Coors kunder finnes et stort antall selskaper og offentlige virksomheter i Norden, i ulike bransjer og størrelser.

* Selskapet har om lag 6500 medarbeidere i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Belgia.

* I Norge er det per august 2017 ca. 1350 ansatte i Cor, og omsetning i Norge er på 2,2 milliarder kroner.

* Konsernet omsetter for omtrent 7,2 milliarder kroner.

* Les mer på Coor.no

 

Powered by Labrador CMS