Bookingsystem med smitteverntiltak

XXLtable er et verktøy for bordbestillinger, timeregistreringer og internkontroll. Nå har selskapet kommet med en løsning til smittesporing i restauranter/barer.

Publisert

.

«En restaurant som har god kunnskap om sin drift og overvåker trendene for den enkelte time og dag i uken, kan utnytte sin bordkapasitet bedre ved aktivt jobbe med hvordan bordene skal settes sammen og hvilke sittetider som gjelder. En god planlegging av dagens bordliste sørger, for at det blir gjort mindre feil og at gjesten får en bedre opplevelse av besøket på restauranten», heter det på hjemmesiden.

– Vi har kommet med en fin løsning til smittesporing til restauranter/barer. XXL.coms kunder i Bergen spurte om vi kunne lage en rutine for rask registrering av gjester. Det har vi nå gjort, tilbakemeldingene er at det fungerer veldig bra, sier Erik Mersland hos XXLtable.com, og fortsetter:

– I utgangspunktet tenkte vi at dette skulle en gratis tjeneste til våre kunder, men etter Bent Høies oppfordring om at alle frivillig burde følge pålegget om registrering av gjester, som det er i Bergen, har vi bestemt oss for at alle skal få benytte denne QR- gjesteregistreringen gratis.

– Kunder som kommer inn i en restaurant kan skanne en QR-kode for å gi beskjed når de ankommer restauranten, og haker også av når de forlater plassen. Da kan man enklere ha kontroll på smitten. Du kan også gjøre det manuelt i restauranten, meddeler Mersland.

Les mer på XXLtable.com.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS