Markedsansvarlig Morten Johansen (til venstre) og prosjektleder for «Spis Ute Uka», Henning Ross Vestavik.

15. året med«Spis Ute Uka» i Kristiansand 

I 15 år har «Spis Ute Uka» skapt gode matopplevelser i Kristiansand. Fra 22. til 28. september er det igjen klart for en av Sørlandets største matfestivaler.

«Spis Ute Uka» i Kristiansand feirer 15-årsjubileum i 2025.
«Spis Ute Uka» i Kristiansand feirer 15-årsjubileum i 2025.

«Spis Ute Uka» har siden 2010 forvandlet starten av mars og slutten av september fra en nærmest dødtid i restaurantbransjen, til en hektisk periode i Kristiansand.

Siden er konseptet kopiert til rundt 20 norske byer og steder.

I år er det rundt 30 spisesteder som skal servere matopplevelser til rabatterte priser.

– Få folk ut på byen

– Å spise ute handler om å være sammen, dele en god matopplevelse, kose seg og kanskje prøve noe nytt. Alle elsker et godt tilbud, sier prosjektleder Henning Ross Vestavik og markedsansvarlig Morten Johansen til Fvn.no.

– Målet vårt var å få folk til å dra ut på byens restauranter og bruke byen også på hverdager, ikke bare i helgene. Det har vi fått til, sier Ross Vestavik til lokalavisen.

«Spis Ute Uka»

«Spis Ute Uka» i Kristiansand ble arrangert for første gang i 2010, etter at Ross Vestavik og Johansen lot seg inspirere av den britiske kampanjen «Eat out for 10£» og den danske matfestivalen «Dining Week» i København.

Siden er konseptet kopiert til rundt 20 norske byer og steder.

Du kan lese mye mer om «Spis Ute Uka» 2025 på Fvn.no

 



Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS