
Bli med på kurs med Christian A. Pettersen
Nå kan du bli med på kurs med Christian André Pettersen, bronsevinneren fra Bocuse d’Or Lyon 2021.
Onsdag 20. oktober har du mulighet til å bli med på et spennende matfaglig kurs, og skaffe deg ny kunnskap sammen med Pettersen. Kurset arrangeres på Tine Proffkjøkken i Oslo. Kurset passer for alle i storhusholdningsbransjen.
Pettersens reise
Christian André Pettersen vil også fortelle om sin reise fra da han som liten gutt sto på papppas kjøkken og frem til han etter hvert tok sine fire medaljer i Bocuse d’Or.
Hans Bocuse d’Or-reise har endt med gull i Bocuse d’Or Europe i Torino i 2018, gull i Bocuse d’Or Europe i Tallinn i 2020, samt bronsemedalje i verdensfinalene i Lyon i 2019 og 2021. Kursdato: Onsdag 20. oktober kl. 9-16 Kurssted: Tin Proffkjøkken, Oslo