Christian A. Pettersen i aksjon i Lyon. (Foto: Stiftelsen Norsk Gastronomi)

Bli med på kurs med Christian A. Pettersen

Nå kan du bli med på kurs med Christian André Pettersen, bronsevinneren fra Bocuse d’Or Lyon 2021.

Publisert

Onsdag 20. oktober har du mulighet til å bli med på et spennende matfaglig kurs, og skaffe deg ny kunnskap sammen med Pettersen. Kurset arrangeres på Tine Proffkjøkken i Oslo. Kurset passer for alle i storhusholdningsbransjen.

Pettersens reise

Christian André Pettersen vil også fortelle om sin reise fra da han som liten gutt sto på papppas kjøkken og frem til han etter hvert tok sine fire medaljer i Bocuse d’Or.

Hans Bocuse d’Or-reise har endt med gull i Bocuse d’Or Europe i Torino i 2018, gull i Bocuse d’Or Europe i Tallinn i 2020, samt bronsemedalje i verdensfinalene i Lyon i 2019 og 2021. Kursdato: Onsdag 20. oktober kl. 9-16 Kurssted: Tin Proffkjøkken, Oslo

Her kan du melde deg på

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS