NHO Reiseliv Innkjøpskjeden har kåret Grilstad Foodservice «Årets leverandør av mat 2019». Fra venstre: Jan Anders Brun (salgssjef i Grilstad Foodservice), Morten Karlsen (direktør for verving og innkjøp i NHO Reiseliv), Terje Eskedal, (Key Account Manager i Grilstad Foodservice) og Øyvind Frich (leder av innkjøpsutvalget i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden). (Foto: NHO Reiseliv)

De beste leverandørene

Grilstad Foodservice, Macks Ølbryggeri og Culina kunne i dag hente priser etter at medlemmene i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden har stemt frem fjorårets beste leverandører innenfor kategoriene mat, drikke og non food/tjenester.

Publisert

Vinnerne ble utropt på NHO Reiselivs årskonferanse «Vi og verden – på vei til deg?», som nå arrangeres på Clarion Hotel The Hub i Oslo.

Beste matleverandør

I kategorien mat gikk Grilstad Foodservice av med seieren foran Diplom Is og Service Grossistene, som også var nominert til prisen.

– Mat er vår største kategori med mange gode samarbeidspartnere. Konkurransen er derfor svært hard. Grilstad Foodservice er en aktør som i flere år har arbeidet hardt og målrettet for økt omsetning hos oss og i markedet ellers. Som utfordrer innenfor varegruppen har de en god posisjon, utvikler sitt sortiment og tar til seg nye varegrupper, sier direktør for innkjøp og verving i NHO Reiseliv, Morten Karlsen.

Macks Ølbryggeri er Årets leverandør av drikke 2019. Fra venstre: Heidi Ellefsen Ihlström (innkjøpssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden), Ketil Bøe (Key Account Manager i Macks Ølbryggeri) og Øyvind Frich (leder av innkjøpsutvalget i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden). (Foto: NHO Reiseliv)

Etter at Innkjøpskjeden i 2015 kartla hvordan leverandører forholder seg til krav innen etikk og samfunnsmoral, har alle samarbeidspartnere siden 2016 gjennomført egenrapportering på flere felt. Grilstad Foodservice oppnådde 400 av 460 mulige poeng på egenrapporteringen innenfor bærekraft og miljø.

Beste drikkeleverandør

Innenfor kategorien drikke var Macks Ølbryggeri nominert sammen med Solera og Joh. Johannson kaffe. Medlemmene har stemt frem ærverdige Macks Ølbryggeri som årets beste drikkeleverandør.

– Mack er et tradisjonelt, men likevel moderne bryggeri. De har hatt en meget god utvikling det siste året og holder høy produktkvalitet som våre medlemmer setter stor pris på, kommenterer Morten Karlsen i NHO Reiseliv.

Culina er kåret til «Årets leverandør av non-food og tjenester 2019». Fra venstre: Alexandra Buan (kategorisjef for non-food og tjenester), Mette Wangen, kundekonsulent i Culina), Pål Byhring-Enger (salgssjef i Culina), Øyvind Frich (leder av innkjøpsutvalget i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden) og Kathrine Starheim (markedssjef i Culina). (Foto: NHO Reiseliv)

Om drikke-vinneren sier medlemmene: «God dialog og gode produkter», «solid og bærekraftig leverandør», «god service og hyggelige medarbeidere» og «nyskapende og kvalitetsbevisste».

Mack noterte seg for 430 av 460 poeng på egenrapporteringen innenfor bærekraft og miljø.

Beste leverandør av non-food og tjenester

Innkjøpskjedens medlemmer har stemt frem Culina som fjorårets beste samarbeidspartner innenfor non-food og tjenester. Culina var nominert sammen med Norrøna Kjøkken og Norengros.

– Culina er en betydelig, fremoverlent og løsningsorientert samarbeidspartner som gir våre medlemmer det lille ekstra. At våre medlemmer er fornøyd med dem, er vi ikke i tvil om. I 2018 var det i overkant av 1500 medlemmer som valgte å bruke denne samarbeidspartneren, forteller Karlsen i NHO Reiseliv.

Culina fikk full pott – 460 av 460 poeng – på egenrapporteringen innenfor bærekraft og miljø.

– For å sette det hele i perspektiv så er det kun seks prosent av våre samarbeidspartnere som oppnådde denne scoren i 2018, sier Karlsen.

Om Culina sier medlemmene: «De har solide varer, følger med i tiden og tenker kvalitet i alt de gjør», «årevis med tett oppfølging, eminent service og god levering», «100 % profesjonalitet gjennom alle ledd – ikke noe tull», «alltid til stede når man trenger hjelp og finner frem eksakt det man behøver», «oppfølging og service er helt i toppsjiktet» og
«rask og kjapp levering».

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS