Foto: Lofoten Water
Foto: Lofoten Water

Ny seier til Lofoten Water

Lofoten Water har, for andre året på rad, vunnet den prestisjefylte kategorien «Beste naturlig stillvann» på Zenith Global Bottled Water Awards 2017 i Barcelona.

Publisert
Foto: Lofoten Water
Foto: Lofoten Water

Zenith Awards tiltrakk seg over 100 oppføringer fra 23 land. Lofoten Water ble valgt. Lofoten Water var også vinneren av «Beste emballasjedesign» på arrangementet.

– Det er en stor ære og glede å vinne denne prestisjefylte prisen for andre året i rad. Som ny spiller i markedet for premium flaskevann, kunne vi ikke ha ønsket oss en bedre start. Etter 10 års hardt arbeid, er vi nå klare til å komme inn på markedet og har allerede signert med de første distributørene i utlandet., sier administrerende direktør i Lofoten Arctic Water, Peder A. Skeistrand.

Dette året, også presentert på Zenith Global Bottled Water Awards, var høyt respekterte internasjonale merkevarer, blant annet Danone, VOSS, PepsiCo og Coca-Cola for å nevne noen.
Lofoten Water vant også «Best Taste-prisen» i samme kategori på Zenith Global Bottled Water Award i Praha 2016, og ble også vinneren av GOLD-prisen i «Best Tasting Stil Water» på FineWaters International Water Tasting Competition i Guangzhou (Kina) i 2017. Mer enn 100 forskjellige flaskevann ble smakt av verdens ledende vannsommelierer på Kina-arrangementet.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS