Hotel Malmköping. (Foto: Hotellet/Best Western)
Hotel Malmköping. (Foto: Hotellet/Best Western)

Enda et nytt Best Western-hotell i Sverige

Hotel Malmköping er nytt medlem i Best Western Hotels & Resorts. Hotellet ligger i Sødermannland, sørvest for Stockholm.

Publisert

Malmköping ligger sentralt i Södermanland med nærhet til ulike aktiviteter og utflukter. Byen har et flertall museer, antikkbutikker og ligger tett på et rikt friluftsliv.

Hotellet, som relanseres under det nye navnet Hotel Malmköping, Sure Hotel Collection by Best Western, ligger på en høyde i Malmköping.

– Vi ønsker å være den opplagte møteplassen i Flen kommune, både for arbeid og for fest. Vår nye tilhørighet gir oss et verdifullt utbytte av erfaringer og ideer. Gjestene får tilgang til et svært godt lojalitetsprogram og varemerket er et kvalitetsstempel, sier hotellsjef på Hotel Malmköping, Sofia Andersson.

Best Western Hotels & Resorts består av flere underliggende varemerker, alle med sitt spesifikke preg. Sure Hotel Collection er en utmerkelse for utvalgte hotell der søkelyset er satt på service og komfort.

– Med populære «after works», «bruncher» og grillkvelder har våre driftige entreprenører i Malmköping skapt et hotell som setter byen på kartet. Hotellet drives av ildsjeler som verner om det lokale entreprenørskapet, og vi ønsker vårt nye medlem varmt velkommen, sier Sverige-sjef i Best Western Hotels & Resorts, Johan Michelson, i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS