Første norske hotell med eget musikkstudio

Comfort Hotel Karl Johan, som åpnes i slutten av denne uka, og musikkollektivet Need Music går sammen om å bygge og drifte Nordens første hotell-musikkstudio midt i Norges paradegate, Karl Johan.

Publisert

– Dette hotellet er bygget til ære for kultur og musikk. Derfor er det svært gledelig at vi nå har fått på plass Nordens første inhouse hotell-musikkstudio og et fremoverlent musikksamarbeid med Need Music. Vi gleder oss til å ta i mot alle kreative sjeler og se hvilke hits hotellet kan bli fødestue for, sier hotelldirektør på Comfort Hotel Karl Johan, Robert Holan i en pressemelding.

Comfort Hotel Karl Johan åpner 12. mars 2016.

Hovedkvarter for Need Music

Musikkstudioet er et samarbeid med musikkollektivet Need Music, bestående av dj’s, musikere, vokalister og musikkprodusenter. Med bakgrunn fra jazz, klassisk, pop og EDM - leverer Need Music aktuelle og tidsriktige liveshow med et kontinentalt uttrykk. Musikkstudioet vil fungere som hovedkvarteret til Need Music, og samtidig være et verktøy for prosjekter de to partene planlegger fremover.

– Det er spennende å samarbeide med en stor aktør som Comfort, og det har vært inspirerende å være med på å skape profilen til et helt nytt hotell i hjertet av Oslo. Vi gleder oss veldig til overtakelsen, og vi kunne ikke fått bedre rammer for vårt nye studio enn i et nytt og amazing hotell midt på Karl Johan, sier Andreas S. Haldorsen, også kjent som DJ Pistolpuma, i Need Music.

Tilrettelagt for kreativitet og produksjon

I tillegg til fullt musikkstudio, får hotellet to studiorom skapt i samarbeid med Need Music. I disse rommene, som ellers er fullt utstyrte hotellrom, får artister og gjester mulighet til å koble seg på med egen datamaskin og spille inn musikk, liggende i hotellsenga. Studiorommene innredes i samarbeid med Warner Music Norge, med klenodier fra internasjonal og norsk musikkhistorie.

Det er fantastisk kult at Oslo får et hotell med innspillingsfasiliteter inhouse. Vi vet at mange besøkende vil sette pris på å bo et sted hvor det er tilrettelagt for kreativitet og produksjon rett utenfor soverommet. Kjærlighet til musikk og kultur er helt i tråd med Warner Musics verdier, så det var ingen tvil om at vi ville støtte prosjektet, sier Guttorm Raa, General Manager Warner Music Norge.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Comfort Hotels

Comfort Hotels er urbane hoteller for reisende, som ønsker å bo sentralt.

Det finnes 21 hoteller i Comfort Hotels i Norge (inkludert Comfort Hotel Xpress), i tillegg til 12 i Sverige og ett i Litauen.

Comfort Hotels er en del av Nordic Choice Hotels, et av Nordens ledende hotellselskaper med 178 hoteller på mer enn 100 destinasjoner i Skandinavia og Baltikum. 

Les mer på Nordicchoicehotels.no/comfort/

Powered by Labrador CMS