Quality Hotel Ålesund ligger helt nede ved havet. (Foto: Quality Hotel)

Nå heter hotellet Quality Hotel Ålesund

Lørdag 1. september gikk tidligere Radisson Blu Ålesund inn i Quality Hotel-kjeden, og ble til Quality Hotel Ålesund.

Publisert
Fra ett av rommene på Quality Hotel Ålesund. (Foto: Quality Hotel)

Med søsterhotellet Quality Hotel Waterfront like ved, blir Quality Hotel-familien i Ålesund dermed enda større. I tillegg vil hotellene fremover samkjøre en del av sine aktiviteter. Blant annet vil både salg og marked jobbe på tvers av hotellene, for å løfte begge hoteller som en felles aktør inn i markedet.

Fra en juniorsuite på hotellet. (Foto: Quality Hotel)

– Tilpasset og tilrettelagt produkt

Til sammen har hotellene over 700 sengeplasser, og 20 møterom i forskjellige størrelser.

– Vi synes det er fantastisk at vi nå kan tilby kundene våre et enda mer tilpasset og tilrettelagt produkt. Ved at vi nå har to hotell i vår portefølje vil vi nå kunne gjennomføre enda større arrangementer, og samtidig ha gode fasiliteter til de mindre møtene, sier salgssjef May-Brith Valle i en pressemelding.

Morsomme konferanser

«Hos Quality Hotel skal møter, både private og i jobbsammenheng, være morsomme, og hele konferansekonseptet bygger på en tankegang om at det skal være gøy og avslappet. Derfor finnes det muligheter for å servere både softis og beger fylt med popcorn i tillegg til den klassiske pausematen», heter det videre i pressemeldingen.

– Vil gjengen leke litt og spille shuffleboard i pausen? Kjør på. Vil dere ta en drink i baren før middag? Slå dere løs! sier Aina Aalen Bjerkvik, hotelldirektør på Quality Hotel Ålesund, og Kristin Bjånes, hotelldirektør på Quality Hotel Waterfront.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS