Richard Paulsen

Blir driftsdirektør i Quality Resort

Richard Paulsen (44) blir ny driftsdirektør i Quality Resorti Nordic Choice Hotels. Han har allerede startet i stillingen, som han vil inneha parallelt med sin hotelldirektørstilling på Quality Hotel & Resort Sarpsborg.

Publisert

Richard Paulsen blir kjededirektør for Quality Resorts.

– Det er en aktiv og engasjert driftsdirektør som nå tar fatt på nye arbeidsoppgaver i Quality Resort. Richard blir essensiell i utformingen av den videre kursen til kjeden. Han har gjennom sin tid i Choice skapt svært gode resultater og har jobbet mye med brandets merkevarebygging. Vi er storfornøyde med å få han med på laget! sier Eivind Tangvik, som er kjededirektør i Quality Hotel & Quality Resorts.

Hotelldirektør i Sarpsborg

Richard Paulsen overtar stillingen som driftsdirektør etter André Schreiner, som blir ny direktør for Clarion Hotel Royal Christiania.

"

Richard Paulsen.

Paulsen er i dag hotelldirektør på Quality Hotel & Resort Sarpsborg, og før det hadde han samme stilling på Quality Hotel & Resort Hafjell. Lederstillingen i Sarpsborg blir han sittende i samtidig som han nå får ansvaret for oppfølgingen av samtlige Quality Resort-hoteller i Norge og Sverige.

Opplevelseshoteller

– Quality Resort er opplevelseshoteller. Hos oss finner du enestående matkonsepter, badeland, klatrevegger, SPA, boblebad eller turterreng, skimuligheter og golfbaner. Vi skal gjøre oppholdet helt stressfritt for våre gjester. Jeg gleder meg til å ta Quality Resort til nye høyder sammen med mange dyktige ledere og medarbeidere, sier Richard Paulsen.

Lang ledererfaring i bransjen

Paulsen har lang ledererfaring fra hotell, reiseliv, salg, merkevarebygging og mediebransjen. De siste sju årene har han arbeidet i Nordic Choice Hotels. Han var først salgs- og markedssjef i Sarpsborg før han ble hotelldirektør på Quality Hotel & Resort Hafjell.

I et meget tøft marked har teamet klart å snu og kan vise til historiske omsetningsrekorder i tillegg til en rekke gjesteutmerkelser. Før dette var Richard nesten 20 år i mediebransjen hvor han hadde ansvaret for flere større, suksessrike medieselskaper.

Tydeliggjøre profilen

– Richard Paulsen er et konkurransemenneske med full fokus på gjesteopplevelse og resultater. Han kommer til å arbeide for å rendyrke og tydeliggjøre profilen til det som skal være Norges og Sveriges beste aktivitetshoteller. Fremtiden til Quality Resort ser lys ut med Richard i spissen, sier Eivind Tangvik.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS