Bjørn Morten Johansen Leiv Vidar

Kokk blir «pølsepusher»

Kokken Bjørn Morten Johansen er ansatt som salgsansvarlig KBS for Leiv Vidar sentralt på Østlandet. Han tiltrer stillingen 1. juli.

Publisert

Bjørn Morten Johansen - fra Lantmännen Unibake til Leiv Vidar.

Johansen kommer fra stillingen som fag- og utviklingssjef i Lantmännen Unibake, og har bakgrunn innenfor salg og drift i KBS- og SHH-kanalen. I tillegg har han i en årrekke vært fast medlem av Kokkenes Mesterlaug Oslo, der han også nettopp har avsluttet et årelangt styreverv.

– Spennende skifte

– Når jeg første skulle bytte arbeidsgiver, var det utrolig spennende å få bli en del av pølselaget hos Leiv Vidar, en av Norges sterkeste merkevarer innenfor kjøttindustrien. Jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på oppgavene og bygge videre på det solide grunnlaget som er lagt» sier Bjørn Morten Johansen.

Kokkefaglig bakgrunn

– Bjørn Morten Johansen har en solid kokkefaglig bakgrunn, i tillegg til at han virkelig kan butikk. Han representerer slik sett en unik kombinasjon av strategisk og kommersiell forståelse i tillegg til operativ erfaring både fra salg og drift. Vi ser virkelig fram til å få ham om bord og gleder oss til å se resultatene, sier salgs- og markedsdirektør Hans Olav Hole i Leiv Vidar i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS