Tone Odvold Ålhus

Ny HR-direktør i Nordic Choice Hotels

Tone Odvold Ålhus (38) i en nyopprettet stilling som HR-direktør for Nordic Choice Hotels. Hun tiltrer stillingen i desember 2013.

Publisert

Med 12 000 medarbeidere og 3700 nye rom under bygging, er Nordic Choice inne i en historisk sterk vekstfase. For å møte nye tider og behov, tiltrer Tone Odvold Ålhus (38) i en nyopprettet stilling som HR-direktør for hotellselskapet. Ålhus skal lede HR-arbeidet i konsernets fem hotellkjeder.

Ta vare på de ansatte

– Menneskene er det viktigste ved hotelldrift. Å ta vare på menneskene våre, forvalte og utvikle talenter er avgjørende for at vi skal være konkurransedyktige. Med rekrutteringen av Tone har vi fått en faglig sterk og svært dyktig leder av vårt HR-arbeid, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Ålhus får ansvar for å utvikle konsernets HR-policy og bidra til implementering av denne på 171 hotell i Norden. Hun vil også få ansvaret for flere konkrete prosjekter knyttet til lokalt samfunnsansvar, mangfold og inkludering, samt samarbeidet med UNICEF og Regnskogsfondet.

– Vi føler oss trygge på at vi med rekrutteringen av Odvold Ålhus har truffet blink. Hun har bred erfaring, en utrolig drivkraft og fantastiske resultater å vise til, sier Silseth.

Fra Reitan Convenience

Odvold Ålhus kommer fra stillingen som HR-direktør i Reitan Convenience i Norge, der hun blant annet hadde ansvar for rekruttering, opplæring, talentutvikling og personalforvaltning.

Ålhus er utdannet diplommarkedsfører ved NMH. Hun har tidligere jobbet med rekruttering og talentutvikling i flere av Reitan-gruppens selskaper samt som markedskonsulent i Cap Gemini Ernst & Young. I 2012 ble Ålhus rangert blant de 25 beste i kåringen Årets unge leder i Norge.

– Jeg kjenner Nordic Choice som et ambisiøst selskap med en sterk kultur. Dette er et fantastisk utgangspunkt for godt HR-håndverk og verdibasert ledelse. Jeg gleder meg til å bidra til at selskapet når sine mål, sammen med engasjerte og dyktige medarbeidere, sier Tone Odvold Ålhus.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS