Solveig Nersten og Paula Varela-Tomasco, i hvite frakker står med plantebaserte produkter. Tallerken med «burgere» står på kjøkkenbenken.
Solveig Nersten og Paula Varela-Tomasco med plantebaserte produkter.

Profesjonelle smakere tester vegetarmaten

Den beste vegetarmaten er ikke nødvendigvis den som smaker akkurat som kjøtt. Nå finner forskere og profesjonelle smaksdommere ut hvordan vegetarmaten smaker, og hva forbrukerne liker best.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS