Clarion Edge Tromsø
Clarion Edge Tromsø

Skal lede Clarion Hotel Edge

Øyvind Alapnes blir hotelldirektør for Clarion Hotel Edge i Tromsø, som åpnes 1. mai 2014. Alapnes, som begynner i den nye stillingen i september, kom inn i Nordic Choice og Clarion Collection Hotel With for to og ett halvt år siden. På kort tid har han skapt gode resultater.

Publisert

Øyvind Alapnes etter at ble kåret til «General Manager of the Year» i Nordic Choice Hotels.

– Vi søkte etter Norges beste hotelldirektør, og fikk mange gode søkere. Til slutt falt vårt valg på Øyvind. Vi er sikre på at han kan gjøre Clarion Hotel The Edge til et hotell i verdensklasse. Han er ung, dyktig og en høyt respektert leder, sier Petter A. Stordalen eier og styreleder i Nordic Choice Hotels, som driver Clarionkjeden.

Har ledet Clarion Collection Hotel With

Øyvind Alapnes kom inn i Nordic Choice og Clarion Collection Hotel With for to og ett halvt år siden. På kort tid har han skapt gode resultater. Det vises blant annet på nettstedet Tripadvisor, der hotellet topper kåringen i Tromsø og rangeres som Norges femte beste hotell. Blant annet på bakgrunn av disse prestasjonene mottok han i januar i år prisen «General Manager of the Year» i Nordic Choice Hotels.

Finne et godt lederteam

– Det er ingen tvil om at det fysiske produktet er viktig når man skal åpne et hotell i verdensklasse, men like viktig er stemningen som personalet skaper. En av mine viktigste oppgaver blir å finne det beste lederteamet som kan fylle alle rollene som et hotell av dette kaliber behøver. Min ambisjon er å åpne et hotell som fungerer fra dag 1, sier Øyvind Alapnes.

Les også: Blir salgs- og markedsdirektør for Clarion Hotel Edge

Hotellet

"

293 rom, kongressmulighet for opp til 1000 personer, verdenskjente Marcus Samuelssons restaurantkonsept «Kitchen and Table» og glødende service skal gi Tromsø et kvalitetshotell for de besøkende og en levende møteplass for lokalbefolkningen. Hotellet bygges og eies i felleskap av Roar Dons fra Tromsø og Aspelin Ramm fra Oslo.

– Kundene gir tilbakemelding om at de har ventet på Clarion Hotel The Edge og mange booker inn sin konferanse hos oss allerede. Vi er utrolig takknemlig for tilliten. Hotellet skal ikke bare være for tilreisende, men også bli en møteplass for Tromsøs befolkning, enten for middag, bar eller en kulturell begivenhet. Jeg gleder meg også til alle kulturelle innslag vi skal fylle storsalen med, sier Alapnes.

Alapnes begynner i sin nye jobb løpet av september.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS