SmartHotel Hammerfest

Skal styre nytt Smarthotel i Hammerfest

Smarthotel åpner sommeren 2015 sitt fjerde hotell. Denne gangen har hotellkjeden reist langt nord; det er nemlig Hammerfest som får det fjerde hotellet i kjeden. Fra før er Smarthotel lokalisert på Forus i Stavanger, Tromsø og Oslo. Ørjan Bock (44) er ansatt som hotellsjef for det kommende hotellet i Hammerfest.

Publisert

Slik blir det nye Smarthotellet i Hammerfest, som åpnes sommeren 2015. (Illustrasjon: Smarthotel)

– Vi gleder oss til et stort og spennende nybygg, og vi er svært fornøyd med at Ørjan Bock har takket ja til stillingen som hotellsjef for Smarthotel Hammerfest, melder kjedeansvarlig for Smarthotel, Ørjan Kjærstad.

Ørjan Bock er ansatt som hotellsjef for Smarthotel Hammerfest, som åpnes neste år. Han tiltrer stillingen i september. (Foto: Privat)

– Jeg ser virkelig frem til å komme tilbake til hotell- og reiselivsnæringen,og har som mål å kunne tilby førsteklasses service og kvalitetsprodukter til alle våre gjester, sier Ørjan Bock.

Bock starter 1. september 2014, og tar da fatt på arbeidet med bygging og innsalg av hotellet, frem til åpning sommeren 2015.

Tilknytning til Hammerfest

– Den nye hotellsjefen Ørjan Bock har god og faglig hotellerfaring, og ikke minst verdifull erfaring innen nettverk fra olje- og gassindustrien. Denne erfaringen vil hele Smarthotel-kjeden dra nytte av, sier kjedesjef Ørjan Kjærstad i Smarthotel.no.

Utdannet fra hotellhøgskolen

Ørjan Bock (44) har utdannelsen sin fra Norsk Hotellhøgskole i Stavanger, og 10 års erfaring i Rica-kjeden, blant annet som direktør for Rica Hotel Hammerfest.

Bock kommer nå fra stillingen som forretningsutvikler for Hammerfest Industri Service AS og Brødrene Langset AS. Før det var han ansatt i Aker Solutions i seks år, blant annet som Site Manager med ansvar for oppbygging av en subseabase i Hammerfest.

Smarthotel

Smarthotel er til representert i tre byer. Neste år er kjeden også på plass i Hammerfest. (Foto: Morten Holt)

Smarthotel Hammerfest blir et fullservicehotell med 160 rom, og blir lokalisert på kaipromenaden i Hammerfest, vegg i vegg med Arktisk Kultursenter og oljeselskapet Eni Norge.

Smarthotel er en ung og annerledes hotellkjede som består av tre hoteller i Oslo, Tromsø og på Forus Stavanger. To nye hoteller er under oppføring i Hammerfest (2015) og Stavanger sentrum (2016).

Smarthotel-konseptet handler om arealeffektive rom, lav fast døgnpris, god skandinavisk frokost, 24/7 servering og høy grad av selvbetjening. Hotellene legger til rette for en god natts søvn for en billig penge i hyggelige omgivelser.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS