Anett March og Djaki Shefked utenfor lokalet til La Pasteria, som åpnes nå i november. (Foto: Vidar Odden)

Ny familierestaurant i Trysilfjellet

Torsdag 12. november åpner Djaki Shefked og Anett March en ny pastarestaurant i Trysilfjellet.

Publisert

Her vil det bli servert pasta i mange spennende varianter, og det vil bli både lunsj- og middagsmeny. Restauranten ligger i Torggata, vegg i vegg med Happy faces og Skipuben. Det vil bli søkelys på gode råvarer og retter hentet og inspirert fra det italienske kjøkken, og det vil i hovedsak bli brukt fersk pasta fra Italia i rettene.

Bred erfaring innen service og mat

Anett March og Djaki Shefked. (Foto: Foto: Kristin Skjæraasen)

Sammen har Shefked og March bred erfaring innen service- og matbransjen, og gleder seg veldig til å åpne egen restaurant.

– Vi håper å bli et tilbud som passer hele familien, og for alle som er på farten i bakken, enten det er på sykkel eller ski, sier de sprudlende damene.

Dette er gründerne

March er opprinnelig fra Tyskland og har 20 års erfaring i restaurantbransjen. Hun har arbeidet i Trysil siden 2007, der hun har vært med på oppstart av fem hoteller. Hennes ansvarsoppgaver har vært alt fra servitør, restaurantsjef og F&B-manager for begge Radisson Blu-hotellene i Trysil.

Shefked kommer fra Bulgaria og har 15 års erfaring fra restaurantbransjen. Hun har jobbet som kokk i Trysil siden oppstarten av Radisson Blu i 2008. Der var hun og hennes italienske mann ansvarlige for LaPiazza, en pizzarestaurant med italiensk konsept. Hun har de siste årene jobbet som kjøkkensjef på Big Horn og Kveik.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS