Gulating

Årets tøffeste ølfest inntar Gulating

Høsten er her og GULATING Pub i Lillestrøm har førstkommende helg gleden av å invitere til stor Oktoberfest med allsang, tradisjonell tysk oktoberfest-mat med et rikt utvalg av øl, lederhosen og kåring av det beste antrekket. Årets Oktoberfest på GULATING blir den største avleggeren av den originale Oktoberfest på Romerike.

Publisert

– Vi ønsker å tilby befolkningen på Romerike en moderne og autentisk Oktoberfest med god mat og øl som er spesiallaget for Oktoberfesten. Vi oppfordrer publikum til å kle seg for anledningen da vi kårer den mest kreative kostyme, sier daglig leder Else Marie Skår i GULTAING Pub.

GULATING Pub åpnet i mai i år og er det nyeste tilbudet innenfor pub og restaurantmarkedet i Lillestrøm. Med et utvalg av over 200 varianter av øl og et bredt og godt tilbud innenfor vin og mat har GULATING blitt svært godt mottatt på Lillestrøm. Med over 100 sitteplasser både inne og ute har GULATING store forventninger til årets store Oktoberfest i Lillestrøm.

Oktoberfest

Oktoberfest er en ølfestival som holdes i slutten av september hvert år i München. Den ble arrangert første gang 12.oktober 1810 til ære for ekteskapet mellom Bayerns kronprins Ludwig og prinsesse Therese, da Bayerns kongelige innbød Münchens borgere til hesteløp, øl og andre fornøyelser, og ble rakst gjort til et årlig arrangement. I dag er den verdens største folkefest.

Festivalen pågår i 16 dager før den første søndagen i oktober. I anledningen feste brygges et eget Oktoberfestøl. Det serveres i en type enliterskanner som er alkoholsterkt og smakrikt. Dette får bare produseres av lokale bryggerier. Ølserveringen skjer i store telt som rommer 3-10 000 mennesker og tar inntil to måneder å reise.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS