Best Western Philip

Best Western vokser i Sverige

Ved årsskiftet 2015/2016 forsterker Best Western Scandinavia sin posisjon i Stockholm når Hotel Prince Philip blir medlem i Best Western.

Publisert

Fra Best Western Hotel Prince Philip.

Best Western Hotel Prince Philip er et moderne forretningshotell beliggende i Skärholmen, sør i Stockholm. Hotellet, inkludert de 208 rommene, skal nå oppgraderes for å bli et Best Western Plus-hotell. Gjestene tilbys fri tilgang til hotellets fitness senter og relaxavdeling, og på kveldstid kan de nyte en middag i hotellets restaurant «Calle P».

Konferanserom med konferansekafé

Hotellet har 10 nyrenoverte konferanserom, det største har plass til 100 personer. I hotellets konferansecafé har konferansegjestene fri tilgang til både kaffe/te som små fristelser som popcorn og softis.

– Etter å ha gjort en grundig gjennomgang av ulike samarbeidspartnere er vi glade for at vi har valgt Best Western. Best Western er et sterkt varemerke i Sverige, og vi er overbevist om at når vi nå blir et Best Western hotell kommer det til å gi oss nye gjester samtidig som vi får tilgang til et godt system, sier Helge Krogsbøl, Vice President, Director Operations Scandinavia Pandox AB.

– Kompletterer Best Westerns Stockholm-tilbud

– Vi er veldig glade for at Pandox velger et av Best Westerns varemerker for Hotel Prince Philip. Hotel Prince Philip kommer til å komplettere vårt tilbud i Stockholmsområdet, og det er gledelig at vi nå kan tilby våre gjester hotell i denne delen av Stockholm også. sier Johan Kukacka, CEO, Best Western Scandinavia.

Hotellet er nabo med shoppingsenteret SKHLM med mer enn 200 butikker, det ligger veldig nær Kungens Kurva og verdens største IKEA varehus. Man kommer seg enkelt til hotellet med bil; ti minutter fra Stockholmsmessen og ca 15 minutter fra Stockholm sentrum med bil eller T-bane. Til Arlanda, som ligger 45 km fra hotellet, tar det 50 minutter med bil.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS