Clarion Collection Oleana_outdoor_ 44247 copy
Clarion Collection Oleana_outdoor_ 44247 copy

Nordic Choice Hotels med Bergen-offensiv

Torsdag 8. oktober ble en festdag for Nordic Choice Hotels i Bergen by. Dagen startet med grunnsteinsnedleggelse for det som skal bli Comfort Hotel Bergen Airport på Flesland. På Ole Bulls plass ble innvielsen av Clarion Collection Hotel Oleana feiret til tonene fra Arve Tellefsens fiolin.

Publisert

Clarion Collection Hotel Oleana.

– Med rundt tre millioner besøkende hvert eneste år og landets høyeste belegg er Bergen en fantastisk hotellby. Økende turisme, utbygging av flyplass og infrastruktur driver denne utviklingen videre. En internasjonal destinasjon som Bergen trenger et tilsvarende godt hotelltilbud for å huse dem som kommer hit, sier administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth.

304 nye rom ved flyplassen

Comfort Hotel Bergen Airport blir bygd av Bergen Lufthavn Utvikling AS. Hotellet vil ha 304 rom, uformell barception, gode møteromsfasiliteter og 150 meter til Bergen Lufthavn Flesland. Når hotellet er ferdigbygget vil det være det første av tre bygg som til sammen danner Bergen Business Park. Bergen Business Park vil utgjøre 35.000 kvm med hotell, kontorbygg, serveringsarealer, handel og treningsfasiliteter.

– Dette markerer ikke bare igangsetting av byggeprosjektet for hotellet, men også startskuddet for utviklingen av det som skal bli Bergen Business Park. Med umiddelbar nærhet til Bergen Lufthavn og Bybanen har vi stor tro på at dette vil bli en attraktiv destinasjon og et nytt tyngdepunkt for utadrettede og reiseintensive virksomheter i bergensregionen, sier Tore Bjørke, daglig leder i Bergen Lufthavn Utvikling AS.

Sjette og sjuende i Nordic Choice

Clarion Collection Hotel Oleana og Comfort Hotel Bergen Airport blir henholdsvis sjette og syvende tilskudd til Nordic Choice Hotels portefølje i Bergen. Clarion Collection Hotel Oleana er et påkostet boutiquehotell med 97 unike rom midt i Bergen sentrum. Byggeier for det nye hotellet på Torgalmenningen, Ole Jan Strønen, er godt fornøyd med resultatet.

– Vi bergensere er opptatt av å bevare det gamle, men vi elsker også alt som er nytt og vakkert. På Clarion Collection Hotel Oleana har vi fått til en skjønn forening mellom tradisjon og kos, luksus og nye impulser. Vi gleder oss til å ta i mot gjester fra inn- og utland til vårt spektakulære hotell, sier Strønen.

300 feststemte gjester feiret innvielsen med musikk av nasjonalskatten Arve Tellefsen.

– Vi vet at Bergens besøkende er like ulike som alle andre, og dermed ønsker de forskjellige ting i sine hotellopplevelser. Nordic Choice Hotels vil gi gjestene våre valgmuligheter tilpasset deres personlighet, budsjett og formål med reisen, sier Silseth.

Clarion Collection Hotel Oleana ble innviet 8. oktober 2015. Comfort Hotel Bergen Airport åpner i februar 2017.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS