Smakfulle Rom_ Sørum Aktivitetspark - Fotograf Mary Tønder Vold

Smakfulle Rom i Sørum i Akershus

Smakfulle Rom er et nyetablert kurs- og konferansehotell – der mat og drikke vektlegges spesielt, på en gård i Sørum i Akershus.

Publisert

Flere av de involverte i Smakfulle Rom og Høyt & Lavt: Fra venstre Hege Kvervavik, (markedssjef i begge selskaper), Stine Kirkeby (daglig leder, Smakfulle Rom), Lars-Erik Undrum (mat- og drikkeansvarlig i begge selskaper) og Øystein Haugen (daglig leder, Høyt&Lavt – Sørum Aktivitetspark, tidligere sportsjef i Skøyteforbundet)).(Foto: Mary Tønder Vold

Gården drives av ekteparet Stine og Hans-Ove Kirkeby, som har en av Norges største griseproduksjoner etter en større investering i 2004. I 2015 har de på nytt gjort en enorm investering, og kan nå vise frem en av Skandinavias største klatreparker («Høyt & Lavt» - Sørum Aktivitetspark) og det nye kurs- og konferansehotellet («Smakfulle Rom»).Stine Kirkeby er daglig leder i Smakfulle Rom og med seg på laget har hun fått med seg kokk og konditor Lars-Erik Undrum. Undrum har blant annet historie fra kokkelandslaget, Pascal, Bagatelle og restauranten Le Canard.

Sammen er de enige om å få folk til å bli kjent med de ekte og gode smakene.

– Det satses på det ekte og naturlige, og de tar seg bryet med å gjøre ting skikkelig. En sukkerbunn i butikk inneholder et titalls ingredienser, mens den i bunn og grunn kun trenger tre- fire. Vi har fått fantastiske tilbakemeldinger på det vi tilbyr våre gjester, og det viser at vi har gjort noen riktige valg, sier Stine Kirkeby.

Egenproduksjon og lokale produsenter

Smakfulle Rom baker blant annet brød og hvetebakst og lager egen sjokolade og müsliblandinger, men det stopper ikke der.

Fremover vil de også utvide egen produksjon på flere områder, som for eksempel med egenprodusert øl og ulike typer spekemat. Smakfulle Rom er opptatt av å bruke lokale produsenter.

Eksklusivitet

«Den nyrenoverte låven åpner nå i november 2015, og presenterer gjennomtenkte løsninger fra a til å. Gjestene vil oppleve moderne lokaler og den gode matopplevelse som passer for større og mindre grupper. Smakfulle Rom spesialiserer seg på å ta i mot mindre grupper som ønsker høy standard. Med eksklusive hotellrom og møterom med egen stue, egen spisestue og en vinterhage er alt på plass for den gode atmosfæren», heter det i pressemeldingen.

Egen aktivitetspark

I gåavstand fra hotellet finner du Høyt & Lavt – Sørum Aktivitetspark. Dette er en arena for opplevelser, mestring og samarbeid. Kafeen i klatreparken har søkelys på de gode råvarene og den ekte smaken.

Totalt er det ansatt sju personer i virksomhetene, samt sesongarbeidere når trykket er som best.

Les mer på Smakfullerom.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS